Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

RateParity: Συμμετοχή στην Xenia 2022

Τo RateParity, η πιο εξελιγμένη και δυναμική πλατφόρμα αύξησης του conversion rate για ξενοδοχεία, συμμετέχει στην έκθεση Xenia, που θα πραγματοποιηθεί 26 – 28 Νοεμβρίου 2022, στο Metropolitan Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης εκπρόσωποι του RateParity θα πραγματοποιήσουν στο Hall 1 – E21, συναντήσεις και ενημέρωση σε ιδιοκτήτες και στελέχη καταλυμάτων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η πλατφόρμα του RateParity προσφέρει στους ξενοδόχους ένα σύνολο εργαλείων που τους επιτρέπουν να μεγιστοποιήσουν τις απευθείας κρατήσεις, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση του conversion rate και των εσόδων.

Τα ξενοδοχεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο τα εργαλεία που τους είναι απαραίτητα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των πελατών τους και τις ανάγκες της επιχείρησής τους.

Η εξελιγμένη τεχνολογία του RateParity διαθέτει το Super Widget και ένα εύχρηστο extranet, τα οποία βοηθούν στην ομαλή διαχείριση της διαδικασίας των απευθείας κρατήσεων.

Οι ξενοδόχοι έχουν τη δυνατότητα να καθορίσουν τα στοιχεία του Super widget που θέλουν να προωθήσουν για ολόκληρο τον ιστότοπο ή να προσαρμόσουν το περιεχόμενό του για κάθε σελίδα.

Για παράδειγμα, μπορούν να επιλέξουν να εμφανίζονται μόνο ειδικές προσφορές, κουπόνια και δωροκάρτες όταν οι επισκέπτες του ιστότοπου περιηγούνται στις σελίδες των δωματίων, οι οποίες διαθέτουν ήδη τιμές και καλύτερες προσφορές.

Tο extranet του RateParity παρέχει στους ξενοδόχους – διευθυντές ή προσωπικό πωλήσεων – μια ξεκάθαρη εικόνα όλων των απευθείας κρατήσεων, των αγορών που πραγματοποιήθηκαν σε κουπόνια και δωροκάρτες, πληροφορίες χρηστών, άμεσα έσοδα και πολλά άλλα.

Στην Xenia όλες οι νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα, προτάσεις και λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και την ψηφιακή παρουσία των ξενοδοχειακών καταλυμάτων θα παρουσιαστούν από περίπου 500 εκθέτες.

Η Xenia φιλοξενώντας τις εταιρείες leader της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγοράς θα αποτελέσει για ακόμα μία χρονιά hot spot εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για χιλιάδες επενδυτές και στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου.