Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

RateParity: Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση τουρισμού «TTG Travel Experience» στην Ιταλία

Το RateParity, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα αύξησης του Conversion Rate για ξενοδοχεία, συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού «TTG Travel Experience 2022», που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ρίμινι της Ιταλίας, 12 – 14 Οκτωβρίου.

H «TTG Travel Experience» είναι η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού που διοργανώνεται στην Ιταλία.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης εκπρόσωποι του RateParity πραγματοποίησαν συναντήσεις με επαγγελματίες της ιταλικής τουριστικής αγοράς.

Εκατοντάδες καταλύματα έχουν επωφεληθεί σημαντικά από το RateParity, την πιο ισχυρή και προηγμένη πλατφόρμα βελτιστοποίησης του conversion rate, χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό σύνολο εργαλείων του που αυξάνει τις απευθείας κρατήσεις και ενισχύει τα έσοδά τους.

Η βελτιωμένη τεχνολογία του RateParity διαθέτει το Super Widget και ένα εύχρηστο extranet, τα οποία βοηθούν στην ομαλή διαχείριση της διαδικασίας άμεσων κρατήσεων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το Super Widget ενσωματώνει στοιχεία όπως price comparison, aI-powered chatbot, cart abandonment, messaging, reviews widget και vouchers & gift cards, σε έναν μοντέρνο σχεδιασμό που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε website.

Post Tags
Share Post