Κυριακή 28 Μαϊου 2023

RateParity: Η πιο προηγμένη πλατφόρμα βελτιστοποίησης του conversion rate για ξενοδοχεία

Εκατοντάδες καταλύματα έχουν επωφεληθεί σημαντικά από το RateParity, την πιο ισχυρή και προηγμένη πλατφόρμα βελτιστοποίησης του conversion rate, χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό σύνολο εργαλείων του που αυξάνει τις απευθείας κρατήσεις και ενισχύει τα έσοδά τους.

Η βελτιωμένη τεχνολογία του RateParity διαθέτει το Super Widget και ένα εύχρηστο extranet, τα οποία βοηθούν στην ομαλή διαχείριση της διαδικασίας άμεσων κρατήσεων.

 

 

Το Super Widget ενσωματώνει τα ακόλουθα στοιχεία σε έναν μοντέρνο σχεδιασμό που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε website.

Price Comparison: Το ισχυρό Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών με την εξαιρετικά γρήγορη Ενσωματωμένη Μηχανή Κρατήσεων, συνδράμει στην αύξηση των απευθείας κρατήσεων που λαμβάνουν τα καταλύματα μέσω του ιστότοπού τους.

Δείτε πώς λειτουργεί ΕΔΩ.

 

AI-Powered Chatbot: Το έξυπνο εργαλείο για την προώθηση περισσότερων άμεσων κρατήσεων, την αύξηση του conversion rate και τη βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών 24 ώρες το 24ωρο από κινητό ή από υπολογιστή.

 

Δείτε πώς λειτουργεί ΕΔΩ.

 

Cart Abandonment: Η λειτουργία Cart Abandonment του RateParity βοηθάει τους ξενοδόχους να αναγνωρίσουν τους επισκέπτες που έχουν εγκαταλείψει τη Διαδικασία Κράτησης και να τους φέρουν πίσω.

Δείτε πώς λειτουργεί ΕΔΩ.

 

Messaging: Η Πλατφόρμα Μηνυμάτων του RateParity επιτρέπει στους ξενοδόχους να βελτιώσουν την εμπειρία χρήστη με στοχευμένες ειδοποιήσεις κατά την περιήγηση των επισκεπτών στον ιστότοπο του ξενοδοχείου.

Δείτε πώς λειτουργεί ΕΔΩ.

 

Reviews Widget: Το Reviews Widget ενσωματώνεται στην ιστοσελίδα ενός καταλύματος, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στους επισκέπτες και βοηθώντας στην αύξηση των απευθείας κρατήσεων και του Conversion rate.

Δείτε πώς λειτουργεί ΕΔΩ.

 

Vouchers & Gift Cards: Αυξάνουν τα έσοδα του καταλύματος οποιαδήποτε εποχή του έτους, επιτρέποντας στους επισκέπτες να αγοράζουν vouchers & gift cards, βασισμένα στο μοντέλο «Αγοράστε τώρα – μείνετε αργότερα».

Δείτε πώς λειτουργεί ΕΔΩ.

 

Η RateParity σας προσκαλεί να γίνετε μέρος της ταχύτερα αναπτυσσόμενης πλατφόρμας αύξησης του Conversion Rate.

Μείνετε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας και αρχίστε να αυξάνετε τις απευθείας κρατήσεις σας σήμερα!

Αν θέλετε να κλείσετε μια παρουσίαση του RateParity δείτε ΕΔΩ.

Post Tags
Share Post