Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Rafa Nadal Tennis Centre: Hub εκπαίδευσης και κορυφαίας αθλητικής εμπειρίας στο Sani Resort

Το Rafa Nadal Tennis Centre στο Sani Resort, τo πρώτο τενιστικό κέντρο του διάσημου τενίστα εκτός Ισπανίας στην Ευρώπη, αποτελεί σημείο αναφοράς για αθλητές, λάτρεις του σπορ και φυσικά, νέους ανερχόμενους τενίστες.

Επιπλέον, οι αξίες που μεταδίδει το Rafa Nadal Tennis Centre και ο ίδιος ο Rafa Nadal για την προστασία του περιβάλλοντος, το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, το ευ ζην και έναν δραστήριο τρόπο ζωής, τις υψηλές υπηρεσίες, την ποιότητα, το σεβασμό στον άνθρωπο και την οικογένεια, το αθλητικό πνεύμα, βρίσκουν κοινό έδαφος με τις αξίες του Ομίλου Sani/Ikos, αντανακλούν το βραβευμένο πρότυπο φιλοξενίας των ξενοδοχείων και υπογραμμίζουν τη μεγάλη σημασία που δίνει ο Όμιλος στη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με κοινή φιλοσοφία και όραμα.

Οι εγκαταστάσεις μέσα σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον και οι έμπειροι προπονητές προσφέρουν εκτενή εκπαίδευση σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και τις μεθόδους προπόνησης υπό την αιγίδα της Movistar που διαμόρφωσε και χρησιμοποιεί η Ακαδημία στη Μαγιόρκα και φυσικά ο ίδιος ο Rafa Nadal.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μιλώντας για το Rafa Nadal Tennis Centre στο Sani Resort, ο Toni Nadal θείος και προπονητής του Rafa Nadal αναφέρει:

«Είμαι πραγματικά πολύ υπερήφανος για το υψηλό επίπεδο της Ακαδημίας στο Sani Resort. Οι ομάδες μας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για να μεταλαμπαδεύσουμε τη σωστή γνώση, την άρτια μεθοδολογία και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες. Και χαίρομαι που η Ακαδημία μας αποτελεί πηγή έμπνευσης, εκπαίδευσης και κινητοποίησης, ειδικά για τους νέους αλλά και για όλους τους αθλητές που έχουν πάθος με το τένις. Όπως η 16άχρονη Αθηνά Πήττα η οποία το 2019 επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις στο Sani Resort, προπονήθηκε και σήμερα είναι μαζί μας στη Μαγιόρκα. Μπορώ να πω πως η εξέλιξή της είναι σημαντική, ίσως αλματώδης. Υπό την αιγίδα μιας από τις καλύτερες προπονητικές ομάδες στον κόσμο, η Ακαδημία στο Sani κινητοποιεί, εκπαιδεύει και εμπνέει τους νέους -και όχι μόνο, να παίρνουν πλέον τις ρακέτες τους και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα».

 

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Sani Resort

To ξενοδοχειακό συγκρότημα, εκτός από την Rafa Nadal Tennis Centre, διαθέτει μία σειρά ακαδημιών και αθλητικών εγκαταστάσεων όπως η ακαδημία ποδοσφαίρου Sani Football Academy σε συνεργασία με το Chelsea FC Foundation, η Bear Grylls Survivor Academy, Adventure Partk, Pump Track, Biking Academy από το KTM Bike Club, Scuba Diving Academy πιστοποιημένη από το PADI και πολλές άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Όλες οι Ακαδημίες προσφέρουν σε παιδιά και ενήλικες μοναδικές ευκαιρίες να διδαχθούν νέες δεξιότητες στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον του Sani Resort.

Kάθε Ακαδημία συνεργάζεται με κορυφαίους στον τομέα τους επαγγελματίες, έμπειρους προπονητές και εκπαιδευτές και ακολουθούνται αυστηρότατες προδιαγραφές ασφαλείας σε μεθόδους και εγκαταστάσεις όπου η αφρόκρεμα των προπονητών μυεί νέους αθλητές στα βήματα των επιτυχημένων ειδώλων τους.

«Ποιος ξέρει;» σημειώνει ο COO του Ομίλου Sani/Ikos, Δημήτρης Κοντός «To Rafa Nadal Tennis Centre να εμπνεύσει τον επόμενο Rafa ή τον επόμενο Στέφανο Τσιτσιπά ή τη μελλοντική Μαρία Σάκαρη. Ή η Ακαδημία ποδοσφαίρου Sani Football Academy που μαθαίνει στα παιδιά μπάλα σε εγκαταστάσεις προδιαγραφών UEFA να πυροδοτήσει την καριέρα του επόμενου Μέσι ή του επόμενου Ρονάλντο.

Όλες οι Ακαδημίες μας αποτελούν ένα εκπαιδευτικό camp, ένα hub που λειτουργεί πέντε μέρες την εβδομάδα και παρέχει πλήρεις αθλητικές γνώσεις όπως και ευκαιρίες για νέες φιλίες και ομαδικό πνεύμα».

Στη φιλοσοφία του Sani Resort να αποτελέσει ένα από κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα με σημαντικό πρόσημο στις «active» διακοπές καθώς και στις υπηρεσίες υψηλού αθλητικού επιπέδου στον κόσμο, το Rafa Nadal Tennis Centre είναι η ναυαρχίδα αλλά και ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας της Χαλκιδικής ως προορισμού.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media