Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Radisson Blu Hotel Nicosia: Νέο ξενοδοχείο του ομίλου Radisson στην Κύπρο

Η Radisson Hospitality AB, μέλος της Radisson Hotel Group, ανακοίνωσε την είσοδο του ομίλου στην πρωτεύουσα της Κύπρου, με ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο, το Radisson Blu Hotel Nicosia.

Το Radisson Blu Hotel Nicosia θα βρίσκεται στην οδό Σαλαμίνος στο κέντρο της Λευκωσίας, με πολλά και σημαντικά αξιοθέατα όπως το αρχαίο υδραγωγείο και το μνημείο ελευθερίας στον προμαχώνα Ποδοκάταρο, στα ενετικά τείχη.

Οι επισκέπτες της πρωτεύουσας της Κύπρου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το συναρπαστικό «κράμα» της καθημερινής ζωής στα στενά σοκάκια, αλλά και το βάθος που έχει η πλούσια ιστορία της πόλης.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το νέο ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει 180 δωμάτια εκ των οποίων τα 150 θα είναι στάνταρ και τα 30 σουίτες. Οι επιλογές γευμάτων συμπεριλαμβάνουν ένα ολοήμερο εστιατόριο, θεματικό μπαρ και εστιατόριο εμπνευσμένο από τοπικά πιάτα, όπως επίσης κέντρο ευεξίας μαζί με γυμναστήριο.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει ένα καινοτόμο χώρο τελευταίας τεχνολογίας 500 τετραγωνικών μέτρων για επαγγελματικές συναντήσεις, σεμινάρια, αλλά και εκθέσεις.

Η άφιξη του Radisson Blu Hotel Nicosia θα συμπληρώσει το υφιστάμενο Radisson Blu Hotel Larnaca στη νότια ακτή της Κύπρου, αλλά και το υπό κατασκευή Radisson Beach Resort Larnaca.

 

Πηγή: www.economytoday.sigmalive.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram