Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Qatar: 3 πτήσεις τη βδομάδα προς Σαντορίνη & 4 προς Μύκονο

Καθώς ξεκινά η περίοδος των διακοπών, η Qatar Airways δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να απολαύσουν τα ελληνικά νησιά με την έναρξη του νέου δρομολογίου προς Σαντορίνη (JTR) και τη συνέχιση των πτήσεων προς Μύκονο (JMK).

Η πρώτη πτήση από Ντόχα προς Σαντορίνη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου από αεροσκάφος A320 με 12 θέσεις στη Διακεκριμένη Θέση και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Θήρας για πρώτη φορά και στην υποδοχή του παρευρέθηκαν ανώτατα στελέχη της Fraport Greece.

Η αεροπορική εταιρεία γιόρτασε το γεγονός δημιουργώντας ένα ξεχωριστό μενού για την πτήση, σχεδιασμένο, ώστε να αναδείξει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, ένα ειδικά διακοσμημένο δέσιμο στα μαχαιροπίρουνα για όλους τους επιβάτες και εικονογραφημένη λίστα μενού για τους πελάτες της Διακεκριμένης Θέσης. Στους επιβάτες δόθηκαν επίσης εορταστικά καπκέικ.

Η εναρκτήρια πτήση από τη Ντόχα πραγματοποιήθηκε από τον Καταριανό κυβερνήτη Abdulaziz Al Kaabi και τον Έλληνα κυβερνήτη Ανδρέα Ευλαμπίδη για να τιμήσουν την πρώτη πτήση προς τη Σαντορίνη.

Ο νησιωτικός προορισμός συνδέει την Αθήνα και τη Μύκονο και γίνεται η τρίτη ελληνική πύλη εισόδου του εθνικού αερομεταφορέα για το Κράτος του Κατάρ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways, η Αυτού Εξοχότης Akbar Al Baker, είπε:

«Τα ελληνικά νησιά αποτελούν κορυφαίο τουριστικό προορισμό και σημαντική αγορά για την Qatar Airways. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ολόκληρο το δίκτυό μας για πτήσεις προς τη Σαντορίνη, ειδικά για ταξίδια αναψυχής. Δεσμευόμαστε απέναντι στους πελάτες μας να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές πτήσεων με μία μόνο ενδιάμεση στάση. Είμαι βέβαιος ότι οι επισκέπτες από τη Μέση ανατολή, την Ασία, την Αυστραλία και την Αμερική θα είναι ικανοποιημένοι που η αεροπορική μας εταιρεία εξυπηρετεί τη Σαντορίνη».

Ο Alexander Zinell, Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Greece δήλωσε:

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που η Qatar Airways συμπεριέλαβε τη Σαντορίνη στο δίκτυό της και επεκτείνει την παρουσία της στα αεροδρόμια που λειτουργούν υπό τη διαχείριση της Fraport Greece. Η Ελλάδα προσφέρει στον κόσμο πραγματικά εμβληματικούς προορισμούς διακοπών και η Qatar Airways φέρνει τώρα τη Σαντορίνη πιο κοντά σε πολυάριθμες νέες αγορές μέσω του κόμβου της στην Ντόχα. Οι υπηρεσίες 5 αστέρων της Qatar Airways ταιριάζουν απόλυτα με την εντυπωσιακή Σαντορίνη. Η ταξιδιωτική εμπειρία αναβαθμίζεται περαιτέρω, καθώς ο ολοκαίνουργιος Αεροσταθμός της Σαντορίνης έχει πλέον ολοκληρωθεί. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την Qatar Airways και τις συνεργαζόμενες εταιρείες, προσφέροντας υπηρεσίες αεροδρομίου υψηλού επιπέδου και εμπειρία επιβατών αντάξια με το όνομα της Σαντορίνης».

Οι εποχικές πτήσεις προς τη Μύκονο ξεκίνησαν πάλι στις 3 Ιουνίου με τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως και οι πτήσεις προς την Αθήνα διπλασιάστηκαν σε δύο ημερησίως, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για λόγους αναψυχής.

Με τις τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως προς Σαντορίνη, οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με περισσότερους από 140 προορισμούς σε ολόκληρο το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας παγκοσμίως μέσω του καλύτερου αεροδρομίου στον κόσμο, του Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ, προς δημοφιλείς προορισμούς σε Μέση Ανατολή, Ασία και Αυστραλία.

Βελτιωμένη συνδεσιμότητα σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να αναχωρήσουν από την Αυστραλία Παρασκευή βράδυ και να φτάσουν στην Σαντορίνη το απόγευμα του Σαββάτου.

Η Qatar Airways εξακολουθεί να εφαρμόζει την πολιτική ευέλικτων κρατήσεων, η οποία προσφέρει απεριόριστες αλλαγές σε ημερομηνίες ταξιδιού και προορισμούς και επιστροφές χρημάτων χωρίς τέλη για όλα τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με ημερομηνία ολοκλήρωσης του ταξιδιού έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι επιβάτες που πετούν προς και από τη Σαντορίνη μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα γενναιόδωρα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών της Qatar Airways που προσφέρουν έως 35 κιλά στην Οικονομική Θέση και έως 40 κιλά με επιπλέον δύο χειραποσκευές στη Διακεκριμένη Θέση.

Post Tags
Share Post