Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Πτήσεις χωρίς προορισμό: Νέα πηγή εσόδων για αεροπορικές εταιρείες

Πτήσεις χωρίς προορισμό. Αυτή φαίνεται ότι είναι η νέα τάση στις αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες προσπαθούν να προσαρμοστούν στην εποχή του κορονοϊού, αναζητώντας νέες πηγές εσόδων.

Το όλο σχέδιο φαίνεται ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και για τη Singapore Airlines, μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως.

Οι συγκεκριμένες πτήσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Straits Times», θα απογειώνονται και θα προσγειώνονται στο ίδιο αεροδρόμιο -στην προκειμένη περίπτωση στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι επιβάτες, επί της ουσίας, θα κάνουν βόλτα για λίγες ώρες με το αεροπλάνο, χωρίς να διαθέτουν έναν συγκεκριμένο προορισμό, καθώς η διαδρομή θα είναι κυκλική δηλαδή απογείωση από τη Σιγκαπούρη και προσγείωση μετά από λίγες ώρες στη Σιγκαπούρη.

Μοναδικός στόχος, μάλιστα, θα είναι η διασκέδαση των πελατών – επιβατών.

Η Σιγκαπούρη έχει κλείσει τα σύνορά της από τα τέλη Μαρτίου, με τους περίπου 5,7 εκατομμύρια κατοίκους να μην μπορούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Έτσι, η λύση των πτήσεων χωρίς προορισμό προωθείται ως η πλέον ενδεδειγμένη, προκειμένου οι «εγκλωβισμένοι» κάτοικοι να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν, χωρίς να παραβιάσουν τα αυστηρά μέτρα του κορονοϊού.

 

Πηγή: www.kathimerini.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media