Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Ψαρά: Ο πρώην ξενώνας του ΕΟΤ μετατρέπεται σε ξενοδοχείο τριών αστέρων

Υπογράφηκε το συμφωνητικό ενοικίασης του δημοτικού ακινήτου «Ξενώνας ΕΟΤ» (φωτογραφία) στα Ψαρά, από το δήμαρχο του νησιού Κωνσταντίνο Βρατσάνο και την εταιρεία «ΝΕΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΟΝ.Ε.Π.Ε.», που εκπροσωπείται από τον Αντώνιο Παντελούκο.

Το κτήριο θα λειτουργεί σε τουλάχιστον επτάμηνη βάση και συγκεκριμένα από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβριο ως ξενοδοχείο τριών αστέρων με δυνατότητα αναβάθμισης, με κατ’ ελάχιστο αριθμό κλινών που θα ορίσει ο Ε.Ο.Τ.

Ο ξενώνας έχει επιφάνεια 417,13 τ.μ. και βρίσκεται οικόπεδο 1.988 τ.μ.

Η μισθώτρια εταιρεία υποχρεούται να εκτελέσει με αποκλειστική φροντίδα, ευθύνη και δαπάνες της το σύνολο των εργασιών επισκευής, ανακαίνισης ή ανακατασκευής του κτηρίου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται στα 25 χρόνια.

Για το μίσθωμα ισχύει η προσφορά της μισθώτριας εταιρείας ως εξής: ποσό 60 ευρώ μηνιαίως όπως αναφέρεται στην οικονομική προσφορά της.

Το μίσθωμα θα ισχύει για δύο χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως, επί του εκάστοτε καταβαλλόμενου κατά το ποσοστό του συνόλου της μεταβολής του δείκτη τιμών καταναλωτή του μήνα της αναπροσαρμογής, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή), όπως αυτή υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, μέχρι τη λήξη της συμβάσεως, πλέον χαρτοσήμου υπέρ του Δημοσίου 3,6%.

Να σημειωθεί ότι ο ξενώνας του ΕΟΤ στα Ψαρά λειτούργησε από το 1980 έως το 2004.

 

Φωτογραφία: www.exploring-greece.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media