Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Πρωτοβουλία τουριστικής προβολής της Λήμνου από το Σύλλογο «Λημνιοί εν Δράσει»

LEMNOS1

Μια «Πρώτη βουτιά στις παραλίες και στις γεύσεις της Λήμνου» θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν όσοι επισκεφθούν τη Μαρίνα του Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο (Αθήνα), το Σάββατο 31 Μαΐου.

Εκεί θα τους περιμένουν, από τις 11 το πρωί, οι εθελοντές του Συλλόγου «Λημνιοί εν Δράσει» για να τους μυήσουν στις ομορφιές, αλλά και στις τοπικές γαστρονομικές και οινικές απολαύσεις του ακριτικού νησιού.

Πρόκειται για τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου Απόδημων Λημνιών και Φίλων της Λήμνου «Λημνιοί εν Δράσει» για την προβολή των θελγήτρων της Λήμνου και την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Στην υπαίθρια αυτή συνάντηση οι επισκέπτες θα περιηγηθούν, μέσω της προβολής φωτογραφιών, στα καταγάλανα νερά του νησιού και στις χρυσές αμμουδιές του και θα γνωρίσουν τις συγκινήσεις που μπορούν να προσφέρουν τα μελτέμια του Βορειοανατολικού Αιγαίου στους λάτρεις των θαλασσίων αθλημάτων, ενώ παράλληλα θα δοκιμάζουν πλήθος τοπικών ποιοτικών προϊόντων.

Στόχος της δράσης αυτής είναι να τονώσει το τουριστικό ενδιαφέρον για τη Λήμνο, το όγδοο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, που μεταξύ άλλων διαθέτει πάνω από 100 υπέροχες, καθαρές και εύκολα προσβάσιμες παραλίες.

Πηγή: www.tovima.gr

Φωτογραφία: www.lemnosinaction.com

Share Post