Κυριακή 28 Μαϊου 2023

Πρώτη φορά που το Μάιο θα ανοίξουν τόσα πολλά ξενοδοχεία

RODOSPALACEΤην εκτίμηση ότι θα είναι καλή η φετινή τουριστική σεζόν, που θα δώσει τονωτική ένεση στη ρευστότητα των ξενοδοχείων, εξέφρασε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Γιάννης Ρέτσος.

«Οι μηχανές της ξενοδοχειακής βιομηχανίας έχουν ήδη ξεκινήσει και δειλά – δειλά αρκετά ξενοδοχεία ανοίγουν τις πύλες τους», προκειμένου να είναι όλα έτοιμα και να υποδεχτούν το πρώτο μεγάλο ρεύμα τουριστών το Μάιο, όπως ανάφερε ο κ. Ρέτσος.
Είναι η πρώτη φορά που το Μάιο θα ανοίξουν τόσα πολλά ξενοδοχεία, ενδεικτικό της δυναμικής που έχει φέτος ο ελληνικός τουρισμός.

Ο κ. Ρέτσος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι από το Μάιο τα περισσότερα ξενοδοχεία θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να παράσχουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Σε ό,τι αφορά το σκέλος των τιμών ο κ. Ρέτσος ανέφερε ότι, κάποια συμβόλαια των Ελλήνων ξενοδόχων με τους tour operators είναι αυξημένα, σε μονοψήφιο νούμερο.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφία: www.rodos-palace.com