Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Προβολή της Τήνου σε αγγλόφωνα μέσα ενημέρωσης

Μετά την ιταλική αγορά, όπου αναμένεται να λάβει μεγάλη δημοσιότητα μέσω της RAI, δύο αγγλόφωνα μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν τον Καναδά και τη Βρετανία έρχονται να αποθεώσουν την Τήνο αναδεικνύοντας την αυθεντικότητά της.

«Δεν υπάρχει μέρος σαν αυτό το υποτιμημένο ελληνικό νησί, όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει στην ηλιόλουστη παραλία και να απολαύσει τη γαλάζια θάλασσα», γράφει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη «Μούσα του Αιγαίου» το καναδικό «The Travel» με πάνω από 4 εκατομμύρια αναγνώστες.

Και προσθέτει ότι η Τήνος «έχει διατηρήσει ακόμα την αυθεντική του γοητεία. Είναι ένα μέρος που προορίζεται για όσους απολαμβάνουν την ηρεμία και τις απρόσκοπτες παραλίες».

Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ στο thetravel.com.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Αλλά και η βρετανική εφημερίδα LIVERPOOL ECHO παρουσιάζει την Τήνο ως «μια χαλαρωτική εναλλακτική, με πολλούς αρχαίους ανεμόμυλους που βρίσκονται σε όλη την απέραντη ύπαιθρό της».

Τονίζει ότι αποτελείται από υπέροχα ορεινά χωριά και αμμώδεις παραλίες και εξαίρει το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό στις ταβέρνες του νησιού.

Τέλος, αναφέρει ότι είναι ένα από τα πιο θρησκευτικά νησιά της Ελλάδας, με πολλά πανηγύρια να γίνονται σε όλο το νησί κάθε καλοκαίρι, στις 15 Αυγούστου, όταν γιορτάζεται η Παναγία.

«Η Τήνος παραμένει στην κορυφή της τουριστικής προβολής και αυτό δεν συμβαίνει τυχαία», δηλώνει ο Δήμαρχος του νησιού Γιάννης Σιώτος. «Προετοιμαζόμαστε, μελετάμε τις κινήσεις μας και προχωράμε σε επαφές και δράσεις που αναδεικνύουν την Τήνο μας σε όλο τον κόσμο.

Το ακόμα πιο σημαντικό είναι – καταλήγει ο Δήμαρχος – ότι κάθε επισκέπτης του νησιού μας γίνεται και φανατικός υποστηρικτής του. Και αυτό το οφείλουμε, όχι μόνο στο μοναδικό τουριστικό μας προϊόν, αλλά και στο επαγγελματικό έμψυχο δυναμικό που κάνουν την Τήνο ακαταμάχητη».

Share Post