Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Προβολή της Θεσσαλονίκης στο βρετανικό τηλεοπτικό κοινό

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ) σε συνεργασία με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας υποδέχθηκε στη Θεσσαλονίκη, τη δημοφιλή ιστορικό, συγγραφέα, τηλεοπτική και ραδιοφωνική παραγωγό Bettany Hughes και την ομάδα παραγωγής της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια (σε BBC, Channel 4, Netflix, Discovery, Channel 5, PBS, The History Channel, National Geographic, BBC World και ITV, με άνω των 250 εκατ. τηλεθεατών παγκοσμίως να έχουν παρακολουθήσει τα προγράμματά της κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών), βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να προβάλει τη χώρα μας, στο νέο της τηλεοπτικό project με τίτλο «Wonders of Greece».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μετά από πρόταση της προϊσταμένης του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας Έμυς Αναγνωστοπούλου, στην Bettany Hughes να συμπεριλάβει τη Θεσσαλονίκη και την περιοχή της Πέλλας / Βεργίνας σ’ αυτή την εξαιρετική δράση προβολής, o Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ανέλαβε την υλοποίηση της φιλοξενίας της ίδιας και της ομάδας παραγωγής της.

Τη διαμονή των φιλοξενούμενων προσέφερε το THE MET HOTEL.

Το γεγονός ότι τα γυρίσματα της εκπομπής γίνονται στην ηπειρωτική Ελλάδα ενισχύει τη στρατηγική του Ε.Ο.Τ. και του ΟΤΘ για τουρισμό όλες τις εποχές του χρόνου στη χώρα μας, καθώς η εν λόγω προώθηση, πέραν των προορισμών, θα αφορά και σε θεματικές μορφές, όπως είναι ο πολιτιστικός και ο γαστρονομικός, που απευθύνονται διαχρονικά σε υψηλότερου οικονομικο – κοινωνικού επιπέδου κοινό, στους οποίους στοχεύει η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη περιοχή.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media