Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Προβολή της Θεσσαλονίκης από Ολλανδό blogger

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) των Κάτω Χωρών, φιλοξένησε τον Ολλανδό ταξιδιωτικό blogger Kamiel Deinum στο πλαίσιο της καμπάνιας του ilovegriekenland «100bloggers & 100 εμπειρίες».

Πρόκειται για μεγάλη καμπάνια 100 και πλέον διάσημων ταξιδιωτικών bloggers που επισκέπτονται ελληνικούς προορισμούς με στόχο να τους προβάλλουν και να προσελκύσουν το τουριστικό ενδιαφέρον του ολλανδικού κοινού.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο δημοφιλής Kamiel Deinum φιλοξενήθηκε στο ASTORIA Hotel, περιηγήθηκε στα αξιοθέατά της Θεσσαλονίκης, είχε τη δυνατότητα να γευτεί τη μοναδική κουζίνα της, αλλά και να εξερευνήσει την πόλη σε δυο τροχούς.

Ο Ολλανδός blogger εκτός από τη συμμετοχή του στην καμπάνια ilovegriekenland και της αρθρογραφίας του στο δικό του ταξιδιωτικό blog www.kamieldeinum.nl με 12.000 ακολούθους, θα δημοσιεύσει στο περιοδικό Griekenland Magazine που κυκλοφορεί ηλεκτρονικά και έντυπα σε 15.000 αντίτυπα, τέσσερις φορές το χρόνο.

Η ταξιδιωτική εμπειρία που είχε από τη φιλοξενία του στη Θεσσαλονίκη φόρτωσε στις αποσκευές του, τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media