Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Προβολή νησιών του Ιονίου σε τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα Αυστρίας και Ιταλίας

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων «VIAGGIOXTE», για την Ιταλία και κατόπιν επίσκεψης δημοσιογράφων σε Ζάκυνθο και Λευκάδα, στο έγκυρο περιοδικό «MARCOPOLO», φιλοξενείται αφιέρωμα 21 σελίδων για τα εν λόγω νησιά.

Η έκδοση του «MARCOPOLO» ανέρχεται πάνω από 120.000 αντίτυπα, εκτός δε από την Ιταλία, κυκλοφορεί και στην ιταλόφωνη Ελβετία.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το γραφείο τηλεοπτικών παραγωγών της Αυστρίας «GEUSTV – Television & Film Production», την Κυριακή 28/07/2019 προβλήθηκαν σε τουριστικού ενδιαφέροντος τηλεοπτικές εκπομπές δύο βίντεο για τη Ζάκυνθο, την Κεφαλλονιά και την Ιθάκη.

Πρόκειται για το μεγάλης εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι «Oe24.TV», στο οποίο προβλήθηκε βίντεο διάρκειας 20΄ στην ταξιδιωτική εκπομπή «BesserReisen» και στο «KRONE.TV – REISEN» διάρκειας 5΄ και 25΄΄.

Στα συγκεκριμένα βίντεο αναδεικνύονται όχι μόνον οι φυσικές ομορφιές των νησιών, αλλά και τα τοπικά προϊόντα, η γαστρονομία, η τοπική κουλτούρα, καθώς επίσης και η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των νησιών.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media