Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Προβάλλοντας τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας κερδίζουμε τις εντυπώσεις

Με αφορμή την εξαιρετική εκδήλωση για την εορτή της Αγίας Πελαγίας που πραγματοποιήθηκε από τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, την Τ.Κ. Αχλάδας, τον Εμπορικό & Επαγγελματικό Σύλλογο και τους φορείς του ομώνυμου οικισμού, η Ένωση «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» θα ήθελε και δημόσια να συγχαρεί τους διοργανωτές για την πολύ όμορφη εκδήλωση.

Ιδιαιτέρως δε, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Νομού Ηρακλείου Φιλοξενία Γιώργος Χριστοδουλάκης θα ήθελε να συγχαρεί το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη, τον Πρόεδρο της κοινότητας Γιώργο Πεδιώτη και την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας Μαρίνα Καρούζου, καθώς και όλους τους εθελοντές για την εξαιρετική, αδιάλειπτη προσπάθεια προβολής και προώθησης της τοπικής παράδοσης. Μια προσπάθεια που προβάλει ιδιαίτερες εικόνες από την Κρήτη σε όλο τον κόσμο, προσθέτει αξία στον τόπο μας και δημιουργεί στους ξένους επισκέπτες αναμνήσεις μοναδικές, που θα τους συντροφεύουν μια ζωή.

Τέτοιες εκδηλώσεις, που διοργανώνονται με επιτυχία και από άλλους φορείς που έμμεσα ή άμεσα άπτονται του τουριστικού τομέα, αποτελούν μοναδικές ευκαιρίες προβολής μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο τοπικό τουριστικό προϊόν.