Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

 

Προχωρούν οι εργασίες ριζικής ανακατασκευής του εδώ και πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου «Μορέας», που βρίσκεται απέναντι από τη μαρίνα της Πάτρας, με σκοπό να λειτουργήσει ως Moxy Hotel Patras.

Το Δεκέμβριο του 2016 η «ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ» (Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία), ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε το κτήριο με σκοπό μετά από εργασίες ανακατασκευής να επαναλειτουργήσει και πάλι ως ξενοδοχείο με 116 δωμάτια, ενώ τον Ιούλιο του 2017 ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το μεγάλο αμερικανικό όμιλο Marriott και συγκεκριμένα το brand Μoxy.

Τη διαχείριση του νέου ξενοδοχείου, που αναμένεται να λειτουργήσει προς τα μέσα του 2019, ανέλαβαν η Shaner Italia, του αμερικανικού «The Shaner Hotel Group» που διαχειρίζεται 50 ξενοδοχεία σε ΗΠΑ, Ιταλία και Μπαχάμες και η ελληνική CS Hospitality.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Shaner Italia και η CS Hospitality ανέλαβαν και τη διαχείριση του νέου 5άστερου Academia of Athens, Autograph Collection, που θα λειτουργήσει τους επόμενους μήνες στο κέντρο της Αθήνας (Ακαδημίας 38 & Ομήρου).

 

Το κτήριο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής 

 

… υπό ανακατασκευή το Δεκέμβριο του 2017

 

… όπως είναι σήμερα

 

… και όπως θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των έργων (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: www.shanercorp.com)

 

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας