Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Οι πρώτες φωτογραφίες του King’s Palace της πλατείας Συντάγματος

 

Προχωράει η ριζική ανακατασκευή του κτηρίου που βρίσκεται στη συμβολή της Πανεπιστημίου με την Κριεζώτου, σχεδόν δίπλα στην πλατεία Συντάγματος, από την εταιρεία «ΛΑΜΨΑ» του ομίλου Λασκαρίδη (Μεγάλη Βρεταννία, King George, Sheraton Rhodes Resort κ.ά.), με σκοπό να μετατραπεί σε 5άστερο ξενοδοχείο.

Πρόκειται για το κτήριο που πριν από αρκετές δεκαετίες φιλοξενούσε το ξενοδοχείο King’s Palace και αργότερα κατάστημα και υπηρεσίες της Αγροτικής Τράπεζας.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πριν από ένα χρόνο η «ΛΑΜΨΑ» ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία διαχείρισης με το μεγάλο γαλλικό ξενοδοχειακό όμιλο Accor με σκοπό την «αναβίωση» του King’s Palace που θα λειτουργήσει υπό το brand «MGallery» με 177 δωμάτια και σουίτες από τον Απρίλιο του 2020.

Η εταιρεία του ομίλου Λασκαρίδη έχει νοικιάσει μακροχρόνια (30 χρόνια) το κτήριο από το Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Πρόνοιας πρώην Εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας («Α.Τ.Π.Π.Ε. Α.Τ.Ε»).

To αρχιτεκτονικό γραφείο MT Architects (Massouridis Theodoraki Architects) ανέλαβε την αρχιτεκτονική μελέτη και στο site του (www.mtarchitects.gr) έχουν αναρτηθεί φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του νέου ξενοδοχείου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media