Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Σε εξέλιξη οι προπαρασκευαστικές εργασίες για την κατασκευή του Kassiopi project στην Κέρκυρα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προπαρασκευαστικές εργασίες υλοποίησης του Kassiopi Project, στην περιοχή Ερημίτης της Κέρκυρας, οι οποίες περιλαμβάνουν την αποψίλωση και τον καθαρισμό των πολεοδομούμενων ζωνών της έκτασης.

Έχει, ήδη, ολοκληρωθεί το 90% των εργασιών αποψίλωσης και καθαρισμού της πολεοδομούμενης ζώνης στην οποία προβλέπεται η κατασκευή της ξενοδοχειακής μονάδας και των διαμερισμάτων και είναι σε εξέλιξη οι αντίστοιχες εργασίες στην πολεοδομούμενη ζώνη όπου προβλέπεται η κατασκευή πολυτελών κατοικιών (Hill Side Villas).

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και έχουν ολοκληρωθεί οι τοπογραφικές εργασίες οριοθέτησης των πολεοδομούμενων εκτάσεων.

Η επένδυση της NCH Capital σε έκταση 490 στρεμμάτων που έχει νοικιάσει μακροχρόνια από το ελληνικό Δημόσιο στη βόρεια Κέρκυρα, περιλαμβάνει τη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου 90 δωματίων, το οποίο θα διαχειρίζεται διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων, πολυτελών διαμερισμάτων, βιλών και μαρίνας για 60 σκάφη αναψυχής.

H αμερικανική NCH Capital είναι διαχειριστής επενδυτικών κεφαλαίων και διαθέτει πολυετή εμπειρία επενδύσεων σε πολλές χώρες με έμφαση στα έργα ανάπτυξης ακινήτων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media