Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Προχωρούν οι επενδύσεις του ομίλου Sani / Ikos

Η Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων ενέκρινε στις 25/09 την άδεια για τη ριζική ανακαίνιση – ανακατασκευή του 5άστερου Sani Beach Club, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Sani Resort, που βρίσκεται στην περιοχή Σάνη του δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Με βάση το σχεδιασμό, προβλέπεται να δημιουργηθούν νέα, πιο ευρύχωρα δωμάτια, προσαρμοσμένα στη νέα εικόνα του πολυτελούς συγκροτήματος, το οποίο έχει ξεκινήσει και υλοποιεί ήδη από το χειμώνα του 2016 ένα ευρύ επενδυτικό πρόγραμμα συνολικού ύψους 50 εκατ. ευρώ.

Οι εργασίες στο Sani Beach Club με την προσθήκη νέων σουιτών ενός και δύο υπνοδωματίων με ιδιωτικές πισίνες, προσθήκη νέων χώρων εστίασης, εξωτερικής και εσωτερικής πισίνας κ.ά. θα προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς, δεδομένου ότι οι πρώτες κρατήσεις στο συγκρότημα έχουν προγραμματιστεί για το τέλος Απριλίου – αρχές Μαϊου του 2018.

Παράλληλα, προχωράει η ριζική ανακατασκευή από τον όμιλο Sani / Ikos των ξενοδοχείων Corfu Chandris και Dassia Chandris στην Κέρκυρα, με σκοπό να λειτουργήσουν το Μάιο του 2018 ως ένα ενιαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα, το 5άστερο Ikos Dassia με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows, μία επένδυση συνολικού ύψους 110 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, την Άνοιξη του 2019 θα λειτουργήσει ως το 5άστερο Ikos Kefalos, επίσης με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows, στην Κέφαλο της Κω, το για πολλά χρόνια κλειστό Club Med Kefalos, με μία συνολική επένδυση ύψους 90 εκατ. ευρώ.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Στεφανίας Σούκη στο newmoney.gr.

 

Αναλυτικές πληροφορίες και πολλές φωτογραφίες του Ikos Dassia

 

Ikos Dassia: Ανοίγει 3 Μαΐου 2018 στην Κέρκυρα