Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Προχωράει η τμηματική ανακαίνιση – αναβάθμιση του Troulis Apart Hotel στο Ρέθυμνο

Προχωράει η τμηματική ανακαίνιση – αναβάθμιση του Troulis Apart Hotel (φωτογραφίες), μια όμορφη μονάδα κατάλληλη για οικογενειακές διακοπές δίπλα στη θάλασσα, στο χωριό Μπαλί του Ρεθύμνου.

Το Troulis Apart Hotel, διαθέτει 72 επιπλωμένα διαμερίσματα και studios, εστιατόριο, δύο πισίνες, roof garden cocktail’s bar, γυμναστήριο, parking κ.ά.

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου Troulis Royal Collection, του οποίου η δραστηριότητα ξεκίνησε τη δεκαετία του ’90 με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Το Troulis Apart Hotel αποτέλεσε την αρχή και την επαγγελματική «στροφή» του αείμνηστου Γιώργου Τρούλη, του ιδρυτή του ομίλου Troulis Royal Collaction, στον τομέα του τουρισμού.

Η οικογένεια Τρούλη είναι συναισθηματικά δεμένη μαζί του, καθώς τους θυμίζει τον ιδρυτή του Troulis Royal Collection, άνθρωπο με διορατικότητα, που ενέπνευσε τις αξίες του στα τέσσερα παιδιά του, που ανέλαβαν με τη σειρά τους την υλοποίηση του οράματός του.

Και πραγματικά το 2021 είναι μια χρονιά – «σταθμός» για τον όμιλο, καθώς θα λειτουργήσει το δεύτερο ξενοδοχείο του, το 5άστερο The Royal Senses Resort & Spa Crete, Curio Collection by Hilton, που βρίσκεται δίπλα στο 5άστερο The Royal Blue Resort & Spa, που λειτουργεί από το 2009 στο Πάνορμο του Ρεθύμνου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επιπλέον, φέτος θα λειτουργήσει στην Ιεράπετρα του νομού Λασιθίου το 5άστερο Numo Ierapetra Beach Resort, από τη NUMO Hotels & Resorts, που είναι μέλος του ομίλου Troulis Royal Collection.

Το Numo Ierapetra Beach Resort θα διαθέτει 132 δωμάτια και σουίτες, εστιατόρια, πισίνα, bars, fitness center κ.ά.

Και είναι μόνο η αρχή για τη NUMO, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλα υψηλού επιπέδου ξενοδοχεία στην Κρήτη και όχι μόνο…

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media