Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Προχωράει η κατασκευή του δεύτερου 5άστερου των Maris Hotels στη Σαντορίνη

Προχωράει η κατασκευή του νέου 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος των Maris Hotels (Metaxa Hospitality Group), του Ανδρέα Μεταξά, στη Βλυχάδα της Σαντορίνης.

Το νέο συγκρότημα, που θα διαθέτει 68 σουίτες, η κάθε μία με τη δική της πισίνα, σύμφωνα με πληροφορίες θα λειτουργήσει το 2020.

Σύμφωνα με περσινά δημοσιεύματα, η επένδυση στην ιδιόκτητη έκταση 30 στρεμμάτων του Metaxa Hospitality Group στη Βλυχάδα της Σαντορίνης είναι προϋπολογισμού 11 – 13 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για το δεύτερο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Metaxa Hospitality Group στη Σαντορίνη, μετά το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa που λειτουργεί από το 2016 στην Οία με 57 σουίτες και βίλες.

Επιπλέον, στο Metaxa Hospitality Group ανήκουν και τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο του Ηρακλείου και Club Magic Life Candia Maris στην Αμουδάρα του Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος Μεταξά δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού από το 1975, όταν ο αείμνηστος Νικόλαος Μεταξάς ξεκίνησε τη λειτουργία του Creta Maris.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: www.redex.gr (Η Redex είναι η κατασκευαστική εταιρεία του ομίλου Κοπελούζου)

Χάρτης: www.google.com/maps

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media