Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Προχωρά η ριζική ανακαίνιση των «Coral» και «Hermes» στον Αγ. Νικόλαο της Κρήτης από τη Hines

Προχωρούν οι εργασίες ριζικής ανακαίνισης των ξενοδοχείων «Coral» και «Hermes» (φωτογραφία), που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο του Αγίου Νικολάου της Κρήτης.

Πρόκειται για τα δύο από τα πέντε συνολικά ξενοδοχεία που εξαγόρασαν στην Κρήτη, η «Henderson Park» και η «Hines», στις οποίες ανήκει και το Grand Hyatt Athens.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

O project manager του έργου Αναστάσιος Ευφραιμίδης, δήλωσε ότι με δεδομένη τη ρευστότητα που επικρατεί στη διεθνή τουριστική αγορά, είναι φυσικό το πλάνο ενός επενδυτή στο χώρο του τουρισμού, να είναι δύσκολο να προσδιορίσει επακριβώς τον όποιο προγραμματικό στόχο για ολοκλήρωση και τοποθέτηση του προϊόντος στην αγορά.

Ο κ. Ευφραιμίδης, αναφερόμενος στις εργασίες στα «Κοράλ» και «Ερμής», εξήγησε ότι είναι σε εξέλιξη επέμβαση για την ενίσχυση του φέροντος οργανισμού των κτηρίων, καθώς κατασκευάστηκαν πριν από πολλά χρόνια με τις ισχύουσες προδιαγραφές εκείνης της εποχής και υπέστησαν αρκετές φθορές στο πέρασμα του χρόνου, με ελλιπή συντήρηση.

Πρώτο μέλημα της τρέχουσας φάσης είναι να αποκατασταθεί ο φέρων οργανισμός ώστε να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που ορίζει ο ισχύων οικοδομικός κανονισμός, ώστε να διαρκέσει η αντοχή τους για πάρα πολλά χρόνια ακόμη.

Εξήγησε ότι τα δύο ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν κάτω από συγκεκριμένα brands (αλυσίδες ξενοδοχείων), τα οποία και θα έχουν ένα λόγο στο σχεδιασμό και στην τελική εικόνα τους, αλλά, όπως είπε ο κ. Ευφραιμίδης, δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί ούτε τα συγκεκριμένα brands τα οποία θα «δουλέψουν» τα ξενοδοχεία, ούτε η τελική τους μορφή.

Επιπλέον, ο κ. Ευφραιμίδης αποκάλυψε ότι η δυναμικότητα σε κρεβάτια θα είναι παραπλήσια εκείνης που είχαν τα δύο ξενοδοχεία (218 το «Ερμής» και 170 το «Κοράλ»).

 

Πηγή: www.anatolh.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media