Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Το πρόγραμμα Emirates Skywards αποκαλύπτει τη fast track αναβάθμιση μελών

Τα μέλη του Emirates Skywards, του βραβευμένου προγράμματος πιστότητας & επιβράβευσης πελατών της Emirates και της flydubai, μπορούν πλέον να μεταβούν στο επόμενο επίπεδο μέλους πιο γρήγορα, χάρη στη νέα δελεαστική προσφορά με την οποία μπορούν να κερδίσουν μέχρι και διπλά Μίλια Αναβάθμισης στις πτήσεις τους.

Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια για τα οποία θα γίνει κράτηση μεταξύ 26 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου 2018 (συμπεριλαμβάνονται και οι δύο αυτές ημερομηνίες) για να ταξιδέψουν με την Emirates ή την flydubai από τις 26 Νοεμβρίου 2018 έως τις 31 Μαρτίου 2019. Οι πελάτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, πρέπει να είναι μέλη ή να γραφτούν στο πρόγραμμα Emirates Skywards για την προσφορά, μέσω της εφαρμογής της Emirates ή μπαίνοντας στο λογαριασμό τους στο emirates.gr ή στο flydubai.com.

Οι πελάτες πρέπει επίσης να επιλέξουν εισιτήρια Flex ή Flex Plus όταν ταξιδεύουν με την Emirates και επίσης εισιτήρια Free to Change ή Business Basic όταν ταξιδεύουν με τη flydubai, για να μπορούν να κερδίσουν επιπλέον Μίλια Αναβάθμιση.

Το πρόγραμμα του Emirates Skywards προσφέρει τέσσερα επίπεδα μέλους, Blue, Silver, Gold ή Platinum, το καθένα με ειδικά επιπλέον οφέλη για τα μέλη, συμπεριλαμβανομένου αποκλειστικού check-in, προτεραιότητας επιβίβασης, πρόσβασης στα σαλόνια αναμονής, δωρεάν επιλογή θέσης και ειδικά προνόμια για το Wi-Fi. Οι επιβάτες «χτίζουν» το επίπεδο μέλους τους κερδίζοντας Μίλια Αναβάθμισης από πτήσεις τους με την Emirates και τη flydubai.

Με βάση τον τύπο του εισιτηρίου και την κατηγορία ταξιδιού, τα μέλη του Emirates Skywards ενδέχεται να μπορούν να «ανέβουν» ένα ή και δύο επίπεδα στο πρόγραμμα Emirates Skywards κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με επιστροφή.

Για παράδειγμα, ένα νέο μέλος του Emirates Skywards Blue που ολοκληρώνει μια πτήση επιστροφής μεταξύ Λονδίνου και Σίδνεϋ ή Νέας Υόρκης και Γιοχάνεσμπουργκ, με ένα ναύλο Οικονομικής Θέσης Flex ή Flex Plus, μπορεί να κερδίσει αρκετά Μίλια Αναβάθμισης για να ανέβει στο Silver επίπεδο. Σε ένα εισιτήριο Business Class Flex ή Flex Plus, το ίδιο μέλος θα κερδίσει αρκετά Μίλια Αναβάθμισης για να επιτύχει αμέσως το επίπεδο Emirates Skywards Gold.

Επιπλέον, όλα τα μέλη θα συνεχίσουν να κερδίζουν Skywards Μίλια σε πτήσεις που μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρωθούν από την Emirates ή την flydubai ή να τα χρησιμοποιήσουν για να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ανταμοιβών με συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής πώλησης και lifestyle καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες μπορούν επίσης να συγκεντρώσουν μέχρι και το 100% των Μιλίων Skywards στο πρόγραμμα «Η οικογένειά μου» για να εξαργυρώσουν τις ανταμοιβές τους πιο γρήγορα από ό, τι πριν.

 

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα Emirates Skywards
Το Emirates Skywards, το βραβευμένο πρόγραμμα πιστότητας & επιβράβευσης της Emirates και της flydubai, προσφέρει τέσσερα επίπεδα συμμετοχής – Blue, Silver, Gold and Platinum – με κάθε κατηγορία μελών να παρέχει αποκλειστικά προνόμια. Τα μέλη του Emirates Skywards κερδίζουν Μίλια Skywards όταν ταξιδεύουν με την Emirates, τη flydubai ή άλλες αεροπορικές – συνεργάτες ή όταν χρησιμοποιούν τα καθορισμένα ξενοδοχεία, τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, τους οικονομικούς συνεργάτες, τους συνεργάτες αναψυχής και τα lifestyle καταστήματα. Τα Μίλια Skywards μπορούν να εξαργυρωθούν σε ένα ευρύ φάσμα ανταμοιβών, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων για την Emirates ή την flydubai για ξενοδοχεία, εκδρομές και αποκλειστικά καταστήματα. Για να επισκεφθείτε το Emirates Skywards ακολουθήστε το www.emirates.com/skywards ή https://skywards.flydubai.com/en/login.