Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε το 4ο Boutique Hotels Forum από τη SWOT και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020, άλλη μία πετυχημένη διοργάνωση από τη SWOT | Hospitality Management Company και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), το Boutique Hotels Forum.

Το 4ο Boutique Hotels Forum πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή ρεκόρ 50 πιστοποιημένων Boutique Hotels, αλλά και πλήθους εκπροσώπων ταξιδιωτικών γραφείων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Την έναρξη των εργασιών χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε., Αλέξανδρος Βασιλικός, η υπεύθυνη σήματος Boutique Hotels, Αιμιλία Βλάμη, η διευθύντρια του Ξ.Ε.Ε., Αγνή Χριστίδου και ο Πρόεδρος της SWOT, Γιώργος Κωνσταντινίδης, οι οποίοι τόνισαν τη σημασία του πλαισίου κριτηρίων πιστοποίησης που έχει θέσει το Επιμελητήριο, την ολοένα και μεγαλύτερη αποδοχή του προγράμματος από τους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και τη δυναμική διασύνδεσης και συνεργασιών που αναπτύσσονται μέσα από τις συναντήσεις του  forum.

Μετά το πέρας των συναντήσεων, ακολούθησαν εξειδικευμένα σεμινάρια πωλήσεων από την Wise Me και digital marketing από την SWOT και το Βασίλη Πολύζο.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν: Aegean Airlines, Podimatas Group, BCA, Style Box, Sun of a Beach, EKA Hellas, Green Key, i-Spirit, OTA Insight, Deka, Greco Strom και Vassilis Sarioglou Photography.

Το 4ο Boutique Hotels Forum πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των: Ξ.Ε.Ε., Υπουργείο Πολιτισμού, ΕΟΤ, ΣΕΤΕ και fedHATTA.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media