Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Το Poseidonion Grand Hotel μας υποδέχεται για ένα αξέχαστο Πάσχα στο Νησί των Αρωμάτων!

Για ακόμα μια χρονιά το ιστορικό Ποσειδώνιο στις Σπέτσες ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους καλεσμένους του, προσφέροντας τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις. Στην καρδιά της άνοιξης και λίγο πριν από το Πάσχα, το εμβληματικό ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του στις 29 Μαρτίου και καλωσορίζει επισκέπτες και φίλους, πάντα με γνώμονα την αυθεντική φιλοξενία.

Με προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, η οικογένεια του Ποσειδωνίου εγγυάται μοναδικές στιγμές με φόντο το κοσμοπολίτικο σκηνικό που το έχει ξεχωρίσει για περισσότερο από έναν αιώνα. Τα δωμάτια και οι σουίτες του, που διακρίνονται για την κομψότητά τους, οι αρχοντικές σάλες, οι ολάνθιστοι κήποι με τις αρωματικές λεβάντες και τους εξωτικούς φοίνικες αλλά και η θρυλική βεράντα -σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου- συνθέτουν τον απόλυτο προορισμό για όσους η διαμονή αποτελεί μια πραγματική εμπειρία ζωής.

 

Πάσχα στο Ποσειδώνιο

Με τη φύση να ξυπνά από τη χειμερία νάρκη, αναμφισβήτητα το Νησί των Αρωμάτων βρίσκεται στα καλύτερά του την περίοδο της άνοιξης. Χρώματα και αρώματα πλημμυρίζουν κάθε γωνιά των Σπετσών, ενώ τα αυθεντικά έθιμα του Πάσχα προσθέτουν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά στην ατμόσφαιρα των ημερών, καθιστώντας το νησί τον ιδανικό προορισμό.

Το Πάσχα στις Σπέτσες και στο Ποσειδώνιο συνιστά μια ιδιαίτερη εμπειρία, με αποκορύφωμα το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής όταν όλοι οι Επιτάφιοι, μετά τις περιφορές που ξεκινούν από τους ναούς του νησιού, συναντώνται στην Πλατεία Ποσειδωνίου, δημιουργώντας μια έντονα υποβλητική ατμόσφαιρα.

Η εμπειρία του Πάσχα στο Poseidonion Grand Hotel συμπληρώνεται ιδανικά από τις γαστρονομικές προτάσεις που επιτάσσουν οι μέρες. Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα την τιμητική τους έχουν οι νηστίσιμες επιλογές, ενώ το Μ. Σάββατο οι επισκέπτες θα γευτούν ένα πλούσιο αναστάσιμο δείπνο. Την Κυριακή του Πάσχα πρωταγωνιστούν τα παραδοσιακά εδέσματα, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα ένα πληθωρικό brunch ολοκληρώνει το γευστικό ταξίδι.

 

Ένα σπάνιο γαστρονομικό «ταξίδι»

Μια μυσταγωγία γεύσης με αρώματα Σπετσών και Ελλάδας επιφυλάσσει και φέτος το Ποσειδώνιο στους καλεσμένους του μέσα από τις προτάσεις του chef Σταμάτη Μαρμαρινού. Με τη φιλοσοφία του μενού να κινείται πάντα γύρω από το ελληνικό προϊόν και τις πρώτες ύλες να καταφθάνουν από τοπικούς παραγωγούς και το βιολογικό κτήμα του ξενοδοχείου, το γαστρονομικό ταξίδι στο Ποσειδώνιο είναι μια πραγματική εμπειρία.

Πρώτος σταθμός το εστιατόριο Library Brasserie με μια κάρτα βασισμένη στην παλιά Αθηναϊκή κουζίνα εμπλουτισμένη με πινελιές από όλη την Ελλάδα, ενώ η συνέχεια γράφεται στο Μποστάνι με παραδοσιακές συνταγές και προϊόντα που φθάνουν απευθείας από το περιβόλι στο τραπέζι.

Η εμπειρία απογειώνεται στο βραβευμένο εστιατόριο On the Verandah, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να μυηθούν σε προτάσεις της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, οι οποίες ενσωματώνουν αρμονικά τις γαστρονομικές παραδόσεις του τόπου αλλά και τα ντόπια υλικά.

Την ίδια στιγμή το φημισμένο πρωινό του Ποσειδωνίου καθώς και το κυριακάτικο brunch αποτελούν τις αγαπημένες γευστικές συνήθειες των επισκεπτών, ενώ οι λάτρεις των cocktails θα απολαύσουν στο Palms Bar τις δημιουργικές προτάσεις του The Gin Joint που επιμελείται και φέτος την cocktail list.

Τέλος, η αναγνωρισμένη πορεία του Poseidonion Grand Hotel στον τομέα της γαστρονομίας, καθώς και το υψηλού επιπέδου service φθάνουν σε οποιοδήποτε μέρος των Σπετσών, μιας και η ομάδα του Ποσειδωνίου αναλαμβάνει εξολοκλήρου το catering κάθε είδους εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας