Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στην καρδιά του καλοκαιριού, το Porto Carras Grand Resort μετατρέπει τη μαγευτική Σιθωνία της Χαλκιδικής στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό!
Για τέσσερις συνεχόμενες βραδιές, από τις 26 έως τις 29 Ιουλίου οι φιλοξενούμενοι του ιστορικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αλλά και εξωτερικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δημιουργίες της ελληνικής κουζίνας στις καλύτερες στιγμές της.
Οι chef Μαρία Εκμεκτσίογλου, Ανδρέας Κλαυδιανός, Δημήτρης Τασιούλας και ο πάτερ Επιφάνιος, δημιουργούν μοναδικά εδέσματα από εκλεκτά τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής, αλλά και του κτήματος Porto Carras.