Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Το Pool Your Cinema επιστρέφει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το GB Pool του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση υποκλίνεται στη μαγεία της έβδομης τέχνης και μετατρέπεται σε θερινό σινεμά.

Το Pool Your Cinema, στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς ένοικους του ξενοδοχείου και επισκέπτες, σε μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού κινηματογράφου στην καρδιά της Αθήνας.

Αγαπημένες κλασσικές ταινίες και μεγάλες επιτυχίες του Hollywood έρχονται στη μεγάλη οθόνη να σας ταξιδέψουν και να σας κρατήσουν συντροφιά τα νοσταλγικά βράδια του καλοκαιριού σε ένα ρομαντικό σκηνικό δίπλα στην πισίνα με φόντο το λόφο του Λυκαβηττού και τα φώτα της πόλης καθώς σουρουπώνει.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Και καθώς σε αυτό το σενάριο η γεύση έχει ρόλο πρωταγωνιστή, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης έχει επιμεληθεί ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood, που θα συνοδεύσει το ποτό σας καθώς εσείς χαλαρώνετε στις αναπαυτικές πολυθρόνες της πισίνας.

Χειροποίητα nachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού θα μεταμορφώσουν το κάθε λεπτό σε μια εμπειρία απόλαυσης και πολυτέλειας.

Ανακαλύψτε το μενού ΕΔΩ.

Για να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία, επισκεφθείτε το Online Store του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στη διεύθυνση www.grandebretagnestore.com και κρατήστε μια θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη του Pool Your Cinema.

Έναρξη την Πέμπτη 2 Ιουνίου με το «La Piscine» με τους Romy Schneider και Alain Delon. Ένα αστυνομικό δράμα γαλλο – ιταλικής παραγωγής 1969, σε σκηνοθεσία Ζακ Ντερέ και μια από τις πιο δημοφιλείς κλασικές ταινίες του καλοκαιριού!

Προσεχώς στην οθόνη του Pool Your Cinema: How to Steal a Million, Dial «M» for Murder, Take the Money and Run και πολλές άλλες επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ
Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα, 105 64
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +302103330000

ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ
Ώρα προσέλευσης: 21.15 | Ώρα έναρξης: 21.30