Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Πολυκλαδική έκθεση Thessaly Expo.22: Στην Καρδίτσα 7 – 9 Οκτωβρίου

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και η ΔΕΘ – HELEXPO A.E. διοργανώνουν την Πολυκλαδική Έκθεση «Thessaly Expo.22» στην Καρδίτσα το διάστημα 7 – 9 Οκτωβρίου 2022.

Το οργανωτικό πλαίσιο της έκθεσης οριστικοποιήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού με τη συμμετοχή του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΘ – HELEXPO Κυριάκου Ποζρικίδη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας Κώστα Ζυγογιάννη.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και προβολή των τοπικών επιχειρήσεων της Καρδίτσας και της ευρύτερης περιοχής, με ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο των τροφίμων – ποτών και του τουρισμού, η προβολή της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας που αποτελεί τυπικό δείγμα πολλαπλών δυνατοτήτων ανάπτυξης, η ανάδειξη και προβολή του ορεινού και εναλλακτικού τουρισμού και η σύνδεση του με τον αγροδιατροφικό τομέα.

Στη διοργάνωση μπορούν να συμμετέχουν οργανισμοί, εταιρείες και φορείς που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω κλάδους:

Αγροτικά προϊόντα, τρόφιμα, τουρισμός – αγροτουρισμός – εναλλακτικές μορφές τουρισμού, βιοτεχνικά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης, γεωργία – κτηνοτροφία, ενέργεια – τεχνολογία περιβάλλοντος – εναλλακτικές μορφές ενέργειας, πληροφορική – νέες τεχνολογίες, χαρτοποιία – είδη διακόσμησης, είδη και υλικά συσκευασίας, αυτοκίνητο – μοτοσικλέτα – ποδήλατο – αξεσουάρ, οικιακός – επαγγελματικός εξοπλισμός – έπιπλα – δόμηση – ανακαίνιση, ενδύματα – αξεσουάρ ενδυμάτων – δερμάτινα είδη, οικογένεια – παιδί –εκπαίδευση – γυναικεία ομορφιά, ΜΜΕ – διαφήμιση – εκδόσεις.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο χώρο των Καπναποθηκών Καρδίτσας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Προγραμματίζονται προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις με προσκεκλημένους επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό (hosted buyers program) και πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων γευσιγνωσίας και πολιτιστικών δράσεων.

Post Tags
Share Post