Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Πωλούνται τρία ξενοδοχεία ομίλου στην Κρήτη

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει μπει η διαδικασία για την πώληση των ξενοδοχείων της Cyan Group of Hotels, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, για τα τρία ξενοδοχεία του ομίλου στην Κρήτη υπάρχουν τέσσερις ενδιαφερόμενοι.

Μεταξύ αυτών, είναι η Grivalia, η αμερικανική Hines, που εξαγόρασε προ διετίας το πρώην Athens Ledra νυν Grand Hyatt, καθώς και δύο ακόμη ξένοι όμιλοι, εκ των οποίων ο ένας έχει ήδη παρουσία στη χώρα μας.

Οι προσφορές για το χαρτοφυλάκιο των Cyan Group of Hotels αναμένεται να υποβληθούν εντός των επομένων ημερών, ενώ συνεργασία στο σχήμα από κοινού με την Hines φαίνεται ότι έχει κλείσει και όμιλος Γ. & Τ. Δασκαλαντωνάκη, ο οποίος διαχειρίζεται το Grand Hyatt Athens.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πηγές της αγοράς τοποθετούν το τίμημα σε επίπεδα άνω των 70 εκατ. ευρώ δεδομένου ότι, πέραν των ξενοδοχείων, περιλαμβάνονται και εκτάσεις συνολικής επιφάνειας 150 στρεμμάτων.

Ο όμιλος Cyan διαθέτει τρία ξενοδοχεία στην Κρήτη: Στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου το Apollonia Beach Resort & Spa (φωτογραφία) με 334 δωμάτια και το Santa Marina Beach με 208 δωμάτια, σουίτες και bungalows και στη Σητεία του νομού Λασιθίου το Sitia Beach City Resort & Spa με 162 δωμάτια, σουίτες και bungalows.

 

Πηγή: Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Στεφανίας Σούκη στο newmoney.gr.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram