Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Πάρος: Πόλος έλξης τουρισμού πολυτελείας και διασημοτήτων

 

Σε πόλο έλξης τουρισμού πολυτελείας, αλλά και διασημοτήτων από το χώρο της μόδας εξελίσσεται η Πάρος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών και πανελλήνιας εμβέλειας μέσων ενημέρωσης, στάση στο νησί της Πάρου αλλά και της Μήλου θα πραγματοποιήσει το υπερπολυτελές ναυλωμένο γιώτ «Boadicea» που είναι μήκους 77 μέτρων και μεταφέρει τουρίστες σε ολόκληρο τον κόσμο και σε δημοφιλείς προορισμούς στη Μεσόγειο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μεταξύ των χλιδάτων ανέσεων και υπηρεσιών που προσφέρει στους επιβάτες του είναι κινηματογράφος, spa, beach club με bar, πισίνα, αλλά και ελικοδρόμιο.

Στο μεταξύ, είναι γνωστή η προτίμηση που τρέφει για την Πάρο η Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό, ο Γάλλος επικεφαλής του οίκου Moët Hennessy Louis Vuitton που είναι διεθνώς η μεγαλύτερη επιχείρηση στην κατασκευή και διανομή από επώνυμα είδη πολυτελείας.

Το όνομα προέρχεται από τον οίκο πολυτελείας Louis Vuitton και τα οινοποιεία Hennessy και Moët et Chandon.

Μαζί τους θα είναι και το super model Τζίτζι που διατηρεί φιλία χρόνων με το ζεύγος Πινό, που και αυτό το καλοκαίρι (όπως πέρυσι για μεγάλο διάστημα) θα είναι στην Πάρο.

Παράλληλα, ισχυρή ώθηση στην προβολή του νησιού και στην τουριστική του κίνηση αναμένεται να δώσει και η παρουσία της σχεδιάστριας μόδας Ντέλι Κάσνα.

Η ίδια και η ομάδα της (μοντέλο, φωτογράφοι, μακιγιέρ και στυλίστα) βρέθηκαν στην Παροικιά την Τρίτη 15/03/2022 για τη φωτογράφηση της καινούριας σειράς ρούχων της φίρμας που εκπροσωπεί.

Η Essentials for Zula (essentialsforzula.com), είναι μια φίρμα με ρούχα σε casual γραμμή που αναδεικνύει τις γραμμές της νέας γυναίκας. Πέρα από ενδύματα, στη γραμμή παραγωγής της εταιρείας είναι επίσης και σειρές γυναικείων μαγιό και εσωρούχων.

Τέλος, μόλις πρόσφατα, η πλατφόρμα A.M.A. Selections, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το 2014 προσφέροντας βραχυχρόνιες μισθώσεις πολυτελών σπιτιών σε δημοφιλείς προορισμούς, διεύρυνε το χαρτοφυλάκιό της με την προσθήκη νέων προορισμών μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η Πάρος.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post