Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Πωλείται το πρώην Ξενία στις Σπέτσες

 

Αγοραστές για το ξενοδοχειακό συγκρότημα που φιλοξενούσε, έως τη δεκαετία του ’80, το Ξενία Σπετσών, αναζητάει η «Αλφα Αστικά Ακίνητα».

Για το ιστορικό ακίνητο, το οποίο από τη δεκαετία του ’80 και μετά, λόγω της εκποίησης των μονάδων της αλυσίδας Ξενία, άλλαξε ιδιοκτήτη και μετονομάστηκε σε Λεύκα Παλλάς (Lefka Palace), η θυγατρική της Alpha Bank θέτει ως τιμή πώλησης το ποσό των 8.000.000 ευρώ.

Κατασκευάστηκε το 1960, βρίσκεται στην παραλιακή οδό Σωτηρίου Αναργύρου στις Σπέτσες, ενώ τα κτήρια έχουν συνολική επιφάνεια 5.651 τ.μ.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Πηγή: www.kathimerini.gr


Σημείωση eTravel News

Το 4άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα, κατασκευής του 1960, επί της παραλιακής οδού Σωτηρίου Αναργύρου, με άμεση πρόσβαση στην παραλία, βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ. από το λιμάνι.

Διαθέτει 68 δωμάτια με 136 κλίνες.

Το συγκρότημα αποτελείται από το κυρίως κτήριο (ξενοδοχείο) επιφανείας 4.306 τ.μ. (υπόγειο 288 τ.μ., ισόγειο 1.504 τ.μ., 1ος & 2ος όροφος 1.257 τ.μ. ο κάθε ένας), μία ισόγεια πτέρυγα 265 τ.μ., πέντε ανεξάρτητα bungalows, ένα ανεξάρτητο ισόγειο κτίσμα που περιλαμβάνει τα δωμάτια του προσωπικού και λοιπούς βοηθητικούς χώρους επιφανείας 100 τ.μ., εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού νερού και λυμάτων, αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα τένις, μπάσκετ) και πισίνα.

To ακίνητο χρήζει ριζικής ανακαίνισης.

 

Πηγή: www.astikaakinita.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media