Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Point-a: Το ομορφότερο rooftop της Αθήνας για δείπνο και cocktails είναι και πάλι μαζί σας!

Το Point-a «επιστρέφει» για τις πιο όμορφες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές βραδιές στο roof garden του Herodion Hotel Athens, δίπλα στο μουσείο της Ακρόπολης.

Αφήστε πίσω τη βουή της πόλης, αφεθείτε στη μαγική θέα της Ακρόπολης και απολαύστε το μενού που και φέτος υπογράφει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος.

Η ανανεωμένη λίστα κρασιών από τον Sommelier Στέφανο Τριανταφυλλίδη αποτελεί ένα ταξίδι στους καλύτερους αμπελώνες του κόσμου, ενώ τα cocktails από την ομάδα Barflies αναβαθμίζουν κάθε σας επίσκεψη σε μια μοναδική εμπειρία κάτω από την Ακρόπολη!

Το φετινό καλοκαίρι μας περιμένουν στο Point-a ακόμη πιο ιδιαίτερες βραδιές:

 

Full moon live sessions

Οι βραδιές με πανσέληνο γίνονται ακόμη πιο μαγικές! Υποδεχόμαστε την καλύτερη swing blues band της πόλης, τους Swinging the Blues trio το Σάββατο 3 Ιουνίου, το Σάββατο 1 Ιουλίου, την Τρίτη 1 Αυγούστου, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Feelings: dj sets under the spell of the Acropolis

Τα «Feelings» πάρτι που αγαπήσατε ήδη από πέρυσι συνεχίζονται για όλες τις Δευτέρες του Ιουνίου και του Ιουλίου στις 20:30. Ο dj Argyris Nastopoulos μας καλωσορίζει με world, jazz, rock, soul, funk, reggae και swing.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Before or after Herodion
Όπως κάθε καλοκαίρι, το Point-A σας υποδέχεται πριν ή μετά τις παραστάσεις στο Ηρώδειο. Κουρεντζής, Ξαρχάκος, James, Herbie Hancock, Melodie Gardot, Πασπαλά, Αγγελάκας, Μαντάμα Μπατερφλάι και Ναμπούκο είναι μερικά μόνο από τα εξαιρετικά θεάματα του Φεστιβάλ Αθηνών που θα παρουσιαστούν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

 

Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι
Το Point-a επιστρέφει όσο πρέπει ανανεωμένο και όπως πρέπει σταθερό σε ό,τι αφορά την άρτια φιλοξενία και την υψηλή αισθητική.

Δείπνο ή cocktails και bar bites; Η επιλογή είναι δική σας!

 

Point-a Restaurant Menu

Point-a Bar Bites Menu

Point-a Cocktails & Spirits Menu

 

Point-A στο rooftop του Herodion Hotel

Ροβέρτου Γκάλι 4, Αθήνα
Κρατήσεις: Δείτε ΕΔΩ
Τηλέφωνο: +30 2144025700 ή μέσω e-mail στο pointa@herodion.gr