Κυριακή 16 Μαϊου 2021

Ποια ξενοδοχεία της Zeus International θα λειτουργήσουν μέσα στο 2020

«Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις, ωστόσο δεν βιαζόμαστε. Είναι σημαντικό όταν ανοίξουμε να είναι όλα στην εντέλεια και να προσφέρουμε το μάξιμουμ των υπηρεσιών στους πελάτες μας. Διαφορετικά, κινδυνεύεις να απαξιώσεις το προϊόν σου», αναφέρει ο επικεφαλής της Zeus International, Χάρης Σιγανός.

Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει ανοίξει μόνο το Dolce Athens Attica Riviera στη Βραυρώνα της Αττικής, στο οποίο ανακαινίσθηκαν ριζικά τα 178 bungalows και στα 35 εξ αυτών τοποθετήθηκαν ιδιωτικές πισίνες και το συγκρότημα Out of the Blue Capsis Elite Resort στην Αγία Πελαγία της Κρήτης, το οποίο έχει αναλάβει να «τρέξει» μέχρι να πουληθεί σε νέο ιδιοκτήτη, καθώς βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης με δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, ύστερα από αίτηση των πιστωτριών τραπεζών.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Στα σενάρια που εξετάζονται είναι η επαναλειτουργία ενός ξενοδοχείου στην Αθήνα, με τη διοικητική ομάδα της Zeus να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο Whydham Grand Athens και στο Wyndham Athens Residence, που βρίσκονται στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Όπως φαίνεται, κλειστά -εκτός απροόπτου- θα παραμείνουν το συγκρότημα διαμερισμάτων «K29» στην Αγίου Κωνσταντίνου στο κέντρο της Αθήνας, τα ξενοδοχεία Wyndham Poseidon Loutraki Resort και Ramada Poseidon Loutraki Resort στο Λουτράκι και το Ramada Attica Riviera στο Μάτι, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα λειτουργήσει τη φετινή σεζόν το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

 

Πηγή: www.mononews.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media