Δευτέρα 20 Μαϊου 2024

Η πλατφόρμα westerngreececontest.netourwork.com «ταξιδεύει» εικονικά τους επαγγελματίες του τουρισμού

Ολοκληρώθηκε η δημιουργία «εικονικής πλατφόρμας – προβολής εκπαίδευσης των ξένων tour operators και διαγωνισμού τουριστικών στοιχείων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για επαγγελματίες τουρισμού του εξωτερικού», μέσα από την πλατφόρμα:

westerngreececontest.netourwork.com

Η εικονική πλατφόρμα προβολής – τηλεκπαίδευσης αποτελεί μια πολυμεσική και πολυτροπική παρουσίαση των παραλιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που παρέχει:

  1. Δυνατότητα εκπαίδευσης και γνωριμίας των επαγγελματιών τουρισμού του εξωτερικού (τουριστικών πρακτόρων, τουριστικών συντακτών), με τις παραλίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
  2. Δυνατότητα ψηφοφορία εκ μέρους των επαγγελματιών τουρισμού για την ανάδειξη της «καλύτερης» επιλογής – παραλίας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι στόχοι που καλύπτει η παραπάνω πλατφόρμα είναι:

  1. Η εικονική προσέγγιση και γνωριμία με τους επαγγελματίες τουρισμού την περίοδο των περιορισμών λόγω covid-19.
  2. Ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος «Ήλιος – Θάλασσα» της Δυτικής Ελλάδας και με υπόλοιπα στοιχεία του συνολικού τουριστικού προϊόντος.
  3. Η γνωριμία και η εκπαίδευση των επαγγελματιών τουρισμού μέσω του εικονικού online training.
  4. Η ενίσχυση του Brand Name της Δυτικής Ελλάδας μέσα από τα προωθητικά εργαλεία.
  5. Η διεύρυνση της κοινότητας των συνεργασιών με τους επαγγελματίες τουρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, από την εικονική πλατφόρμα προβολής – ψηφοφορίας παρουσιάζονται, μέσω εικονικής 360ο περιήγησης (εικόνα και βίντεο) 10 παραλίες της Δυτικής Ελλάδας, οι οποίες εμπλουτίστηκαν πολυμεσικά με περιεχόμενο του συνολικού τουριστικού προϊόντος του προορισμού (over all tourism product) όπως τα αξιοθέατα, οι εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, η προσβασιμότητα, κ.ά.

Οι 10 εμπλουτισμένες εικονικές και πολυμεσικές παρουσιάσεις των παραλιών της Δυτικής Ελλάδας εστάλησαν ηλεκτρονικά σε επαγγελματίες του τουρισμού του εξωτερικού έτσι ώστε να τις γνωρίσουν, να εκπαιδευτούν σε τρόπους προώθησής τους και περαιτέρω να ψηφίσουν για την καλύτερη επιλογή.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media