Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Πιστοποίηση «Covid Shield» για το πολυτελές Nana Princess από την TÜV AUSTRIA

Το Nana Princess Suites, Villas & Spa, του ομίλου Καράτζη, που βρίσκεται στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, αποτελεί μια από τις πιστοποιημένες με το σχήμα «Covid Shield», της TÜV AUSTRIA, ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας.

Το σχήμα πιστοποίησης συμπληρώνει μια σειρά από βραβεύσεις για το 5άστερο ξενοδοχείο, ενώ παράλληλα το κατατάσσει ανάμεσα στους ασφαλέστερους προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του ξενοδοχείου από την έναρξη λειτουργίας του έχει διασφαλίσει τη λήψη αυστηρών μέτρων σε όλους τους κοινόχρηστους και ιδιωτικούς χώρους, με σκοπό την αντιμετώπιση και τον περιορισμό του Covid-19.

Με πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση της ιδιωτικότητας και την παροχή μιας άνετης διαμονής για όλους τους επισκέπτες του, το Nana Princess προχώρησε επίσης φέτος σε προσαρμογή των ήδη υπάρχοντων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων αυτών της πολυβραβευμένης ομάδας του Royal Wellness Club και των χώρων εστίασης.

Στο πλαίσιο αυτό και υπό την επίβλεψη της TÜV AUSTRIA το Nana Princess έχει αποσπάσει επίπεδο πιστοποίησης high για τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης.

Το σχήμα αυτό, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την παγκοσμίου κύρους εταιρεία Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων, στοχεύει στη στήριξη και προώθηση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, διασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια των ταξιδιωτών σε διεθνή κλίμακα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Nana Princess
Το Nana Princess, ιδιοκτησίας και διαχείρισης του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη Α.Ε., έχει προσθέσει στη δυναμική του νησιού 112 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες, μαζί με παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας, οι οποίες περιλαμβάνουν μια εκπληκτική ιδιωτική παραλία, εσωτερική πισίνα, εξωτερικές πισίνες, τελευταίας τεχνολογίας spa και γυμναστήριο, καθώς και έξι διαφορετικούς χώρους για φαγητό και ποτό.

 

Όμιλος Καράτζη Α.Ε.
Ο Όμιλος Καράτζη διαθέτει μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων στο διεθνή επιχειρηματικό κλάδο και το ξενοδοχείο Nana Princess είναι το δεύτερο εγχείρημα φιλοξενίας που συμπεριλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιό του.

Με στόχο να δημιουργήσει μια πολυτελή εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη, το Nana Princess συμπληρώνει το εμβληματικό Nana Golden Beach, και έχει μετατραπεί στο νούμερο ένα πολυτελή προορισμό της Κρήτης.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post