Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Το PI ATHENS βραβεύθηκε ως ένα από τα «Καλύτερα Οικογενειακά Ξενοδοχεία στην Αθήνα»

Η Fodor, ηγετικό όνομα σε ταξιδιωτικούς οδηγούς για πάνω από 80 χρόνια, ανακοίνωσε ότι το PI ATHENS έχει βραβευτεί με το Fodor’s Best ως «ένα από τα Καλύτερα Ξενοδοχεία για Οικογένειες στην Αθήνα» (δείτε ΕΔΩ περισσότερα).

Κάθε χρόνο, οι συντάκτες και οι ειδικοί του Fodor αξιολογούν χιλιάδες ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Ενώ κάθε το ξενοδοχείο που περιλαμβάνεται στον οδηγό του Fodor θεωρείται άξιο για τους ταξιδιώτες, μόνο εκείνοι που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, αποκτούν βραβεία του Fodor.

 

 

Όσον αφορά την Fodor’s Travel (www.Fodors.com) μοιράζεται ταξιδιωτικές συμβουλές και συστάσεις με ταξιδιώτες για πάνω από 80 χρόνια και είναι μία από τις πιο αξιόπιστες φωνές στον ταξιδιωτικό κλάδο. Καλύπτοντας πάνω από 7.500 διεθνείς προορισμούς, οι οδηγοί της Fodor και το Fodors.com έχουν παράσχει τις πιο ενημερωμένες και ακριβείς πληροφορίες για ταξιδιώτες από το 1936.

Σημειώνεται ότι το Pi Athens Suites (www.piathens.com), είναι ένα μικρό Boutique Hotel στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στον Εθνικό Κήπο.

Πρόσφατα, κέρδισε ένα ακόμη βραβείο, το «Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης», για το 2017, από τα Hotel Design Awards.

Post Tags
Share Post