Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

O Philippe Bijaoui Senior Vice President Development της Accor σε Ευρώπη και Βόρεια Αφρική

Ο γαλλικός όμιλος Accor, που διαθέτει περισσότερα από 5.300 ξενοδοχεία και 10.000 F&B venues σε 110 χώρες, διόρισε τον Philippe Bijaoui ως Senior Vice President Development Ευρώπης και Βόρειας Αφρικής για τα παγκοσμίου φήμης Economy, Midscale και Premium brands του ομίλου.

Mε σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας σε διεθνείς ομίλους στον ξενοδοχειακό κλάδο, η άφιξη του Philippe Bijaoui θα υποστηρίξει τη φιλοδοξία της Accor να παραμείνει ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος σε όλα τα segments σε Ευρώπη και Βόρεια Αφρική, συνεχίζοντας την επέκταση των brands της στην περιοχή.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Έχοντας αναλάβει τις αρμοδιότητές του από τον Ιανουάριο του 2023, ο Philippe Bijaoui θα βρίσκεται στο Παρίσι και θα αποτελεί μέλος της νεοσύστατης Εκτελεστικής Επιτροπής Ευρώπης και Βόρειας Αφρικής, καθώς και της Επιτροπής Παγκόσμιας Ανάπτυξης και D&TS.

Θα είναι υπεύθυνος για τον καθορισμό της στρατηγικής ανάπτυξης στην περιοχή σε συνεργασία με τον Global Chief Development Officer, θα ηγείται projects στρατηγικής ανάπτυξης ξενοδοχείων, αξιοποιώντας τις ισχυρές σχέσεις με τους υπάρχοντες και δυνητικούς συνεργάτες της Accor.

Ο Philippe Bijaoui κατείχε στο παρελθόν αρκετές θέσεις development management σε διεθνείς ξενοδοχειακούς ομίλους, συμπεριλαμβανομένων θέσεων όπως Head of Development στην Ευρώπη για την IHG, Chief Development Officer σε Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή για την Wyndham και πιο πρόσφατα για την Christie & Co.

Το 2020, ο Phillippe Bijaoui έλαβε πιστοποίηση από το Royal Institute of Chartered Surveyor (RICS) της Βρετανίας, με την οποία αναγνωρίζεται η επαγγελματική του ικανότητα σε αναγνωρισμένα πρότυπα στις αγορές ακινήτων, κατασκευών και υποδομών.

Share Post