Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Τοποθέτηση περιπτέρου με σύστημα ηλεκτρονικής πληροφόρησης επισκεπτών στο λιμάνι της Καλαμάτας

Τοποθετήθηκε περίπτερο για την εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικής πληροφόρησης πολιτών και επισκεπτών στην κεντρική προκυμαία του λιμανιού της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για αυτοφερόμενη κατασκευή περιπτέρου (με δομή κοντέινερ), πρισματικής μορφής, με διαστάσεις βάσης 5,20 μ. x 3,60 μ. και ύψος 3,80 μ., η οποία τοποθετήθηκε επί της κεντρικής προκυμαίας του λιμένα Καλαμάτας, στην προβολή της οδού Μαιζώνος.

Εντός του περιπτέρου θα τοποθετηθεί παγκάκι και εκατέρωθεν της βασικής πορείας διόδου του επισκέπτη θα δημιουργηθούν κατακόρυφες κατασκευές, για την τοποθέτηση των οθονών και των συστημάτων ηλεκτρονικής πληροφόρησης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επίσης, σε εξέλιξη είναι το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού πληροφορικής και επικοινωνιών συστήματος ηλεκτρονικής πληροφόρησης πολιτών και επισκεπτών στην πόλη της Καλαμάτας», προϋπολογισμού 237.447,60 ευρώ.

Στόχος τα περίπτερα (το δεύτερο θα στεγάζεται στο ιστορικό Δημαρχείο) να αξιοποιούν τεχνολογίες αιχμής και να παρέχουν ολοκληρωμένη ενημέρωση στους επισκέπτες και στους κατοίκους για τουριστικά και πολιτιστικά θέματα της πόλης, μέσα από σύγχρονους διαδραστικούς και βιωματικούς τρόπους πληροφόρησης.

 

Πηγή: www.tharrosnews.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post