Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην 36η έκθεση Philoxenia

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε με Περίπτερο στην 36η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia, που μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας, επέτρεψε  δυναμικά από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου, στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε ένα καλαίσθητα διαμορφωμένο χώρο 75 τ.μ. η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρόβαλε συνδυαστικά το σύνολο των προορισμών της, που προσφέρουν αυθεντικές τουριστικές εμπειρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Έμφαση δόθηκε στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού – υποβρύχια μουσεία, κανό καγιάκ, αναρρίχηση, ορειβασία, αιωροπτερισμός κ.ά.- με στόχο την προώθηση ενός σύγχρονου μοντέλου τουρισμού που δίνει έμφαση στα ποιοτικά και διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά και φέρνει προστιθέμενη αξία και πολλαπλασιαστικά οφέλη για τον κλάδο των επαγγελματιών και την τοπική οικονομία.

Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια Θεσσαλίας προγραμμάτισε 51 business to business συναντήσεις εκπροσώπων τουριστικών φορέων απ’ όλη τη Θεσσαλία με προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες (hosted buyers) του εξωτερικού.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media