Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

H Περιφέρεια Θεσσαλίας στη WTM

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στην WTM του Λονδίνου ως συνεκθέτης στο εθνικό περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 1.650 εκθέτες από τουλάχιστον 70 χώρες, σηματοδοτώντας την ανάγκη του τουριστικού κλάδου για δυναμική επιστροφή.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με την παρουσία της στην WTM στοχεύει στην επανασύνδεση με την τουριστική αγορά της Βρετανίας, η οποία αποτελεί βασική αγορά της Θεσσαλίας και κυρίως των Σποράδων και της Μαγνησίας, την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, των νέων, εναλλακτικών τουριστικών εμπειριών που προσφέρει, αλλά και την εδραίωσή της, ως ενός ασφαλούς υγειονομικά τουριστικού προορισμού.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας δεν σταμάτησε τη συνεχή παρουσία της σε online events για την προβολή όλων των τουριστικών προορισμών της, που δίνουν τη δυνατότητα διακοπών 12 μήνες το χρόνο, αφού κάθε επίσκεψη προσφέρει και μια διαφορετική εμπειρία.

Στο περίπτερο της η Περιφέρεια Θεσσαλίας υποδέχτηκε επαγγελματίες του τουρισμού, ταξιδιωτικούς δημοσιογράφους, bloggers και vloggers, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής και να έρθουν σε επαφή με τους επιχειρηματίες του κλάδου που συμμετείχαν στην αποστολή.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media