Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Περιφέρεια Ηπείρου: Συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις στο 2ο εξάμηνο του 2022

 

Η Περιφέρεια Ηπείρου, εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, με στόχο την προβολή του προορισμού «Ήπειρος», προτίθεται να συμμετάσχει, με φυσική παρουσία, στις παρακάτω εκθέσεις κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022:

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

1. Tour Natur (μαζί με την Caravan – Salon) στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, το διάστημα 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου με δικό της περίπτερο.

Η Περιφέρεια Ηπείρου μετρά σε αυτή την έκθεση αρκετές συμμετοχές και στην περυσινή διοργάνωση ήταν ο μοναδικός ελληνικός φορέας που συμμετείχε με δικό της περίπτερο.

Πρόκειται για διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού που συνδυάζεται με τη μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και τροχόσπιτα.

 

2. IFTM (International French Market) στο Παρίσι το διάστημα 20 – 22 Σεπτεμβρίου. Είναι η πρώτη συμμετοχή της Ηπείρου και θα πραγματοποιηθεί σε δικό της περίπτερο μέσω του έργου «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου».

 

3. W.T.M. (World Travel Market) στο Λονδίνο το διάστημα 7 – 9 Νοεμβρίου στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), για μια ακόμη χρονιά για την Ήπειρο. Η συμμετοχή θα γίνει μέσω του έργου «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου».

 

4. Philoxenia στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 18 έως 20 Νοεμβρίου. Η Ήπειρος θα συμμετάσχει για μια ακόμη χρονιά στη σημαντική αυτή έκθεση, επίσης μέσω του έργου «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», παρουσιάζοντας την περιοχή ως τον προορισμό των τεσσάρων εποχών.