Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετέχει στη διεθνή έκθεση WTM του Λονδίνου

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην 39η διεθνή έκθεση World Travel Market (WTM), που θα πραγματοποιηθεί από 05 – 07/11/2018 στο Λονδίνο.

Η WTM αποτελεί παραδοσιακά την αφετηρία των διεθνών τουριστικών εκθέσεων στην Ευρώπη και είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του χώρου παγκοσμίως. Οι επισκέπτες της ξεπερνούν τους 50.000, ενώ συμμετέχουν πάνω από 5.000 εκθέτες από 190 χώρες.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και το περίπτερό της θα βρίσκεται εντός του χώρου του.

Στο περίπτερό της έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν επιχειρηματίες και φορείς της Ηπείρου που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού προκειμένου να προωθήσουν τις προτάσεις τους στην παγκόσμια αγορά ή να πραγματοποιήσουν τις επαγγελματικές συναντήσεις που θα επιδιώξουν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή, είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος να γίνει μέσω email στο: i.gkartzonikas@php.gov.gr (υπόψη Ηλία Γκαρτζονίκα) ως τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 13:00.