Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση τουρισμού IMTM του Ισραήλ

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού IMTM TLV 2022 έλαβε μέρος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό την ενίσχυσή της ως τουριστικός προορισμός στην ιδιαίτερη, απαιτητική και δυναμική αγορά του Ισραήλ.

Για δεύτερη φορά, αντιπροσωπεία της Περιφέρειας βρέθηκε στο Ισραήλ, ύστερα από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού, Νίκου Κοροβέση, μία συμμετοχή που κρίνεται σημαντική με βάση τις τάσεις των επισκεπτών από το Ισραήλ στη χώρα μας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σημαντικό ενδιαφέρον είχαν οι θετικές κριτικές που αποκόμισε η νέα τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Olympian Land, τόσο από όσους έχουν ήδη επισκεφθεί την Ολυμπιακή Γη, όσο και από όσους εξέφρασαν το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Στο χώρο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις τόσο με ενδιαφερόμενους από το Ισραήλ όσο και από άλλες χώρες της Ανατολής.

«Αποτελεί στοχευμένη κίνηση η συμμετοχή μας στην ΙΜΤΜ του Ισραήλ σύμφωνα με τις τάσεις προτιμήσεων επισκεψιμότητας της διεθνής αγοράς», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Κοροβέσης.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και ο Διευθυντής του ΕΟΤ Ισραήλ Δημήτρης Βασιλειάδης.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν η Προϊσταμένη Τμήματος Πολιτισμού & Τουρισμού Ηλείας Ιωάννα Σπηλιοπούλου, η Γεωργία Τράπαλη από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη και ο Ειδικός Συνεργάτης Αντιπεριφερειάρχη Ανδρόνικος Αντωνίου.