Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού IMTM 2020 στο Ισραήλ

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Νίκου Κοροβέση, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση τουρισμού «ΙΜΤΜ 2020» (International Mediterranean Tourism Market), που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ, από τις 11 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2020.

Στόχος της συμμετοχής είναι η καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος, αλλά και του παραγωγικού δυναμικού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, δεδομένου ότι η αγορά του Ισραήλ χαρακτηρίζεται ως υπερ-ώριμη σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, αφού οι Ισραηλινοί αγαπούν τη χώρα μας και ταξιδεύουν σε αυτή συχνά, χάρη στην εγγύτητα και τις προσιτές τιμές στα τουριστικά πακέτα.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν επίσης απευθείας επαγγελματικές συναντήσεις Business 2 Business (Β2Β) workshop που διοργανώνονται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και την Ομοσπονδία Ισραηλινών Πρακτόρων (ITTAA).

Αντικείμενο των επαφών είναι η δημιουργία νέων τουριστικών πακέτων που θα προωθήσουν τα ισραηλινά τουριστικά πρακτορεία στην εγχώρια αγορά τους.

Σημειώνεται ότι επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής και συγκεκριμένα τη Γεωργία Παπασπύρου (τηλέφωνο 2613-620168, e-mail: g.papaspyrou@pde.gov.gr).

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media