Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ημερίδα για ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού μέσω του beach soccer

 

Ο ΑΠΣ Νάπολη Πατρών με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, ώρα 20.00, στο ξενοδοχείο Adonis στην Πάτρα, ημερίδα με τίτλο «Ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα μέσω του ποδοσφαίρου άμμου (beach soccer)».

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν στελέχη του αθλήματος beach soccer, προπονητές, παράγοντες, αλλά και διεθνείς παίκτες για την παρουσίαση της αγωνιστικής χρονιάς 2022 και την προβολή του αθλήματος.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Παράλληλα, θα υπάρξουν παρεμβάσεις των στελεχών της παγκόσμιας ομοσπονδίας beach soccer, η οποία θα εκφράσει το ενδιαφέρον της για διοργάνωση παγκοσμίου εμβέλειας αγώνων στην Αχαΐα.

Επίσης θα γίνει παρουσίαση των εμφανίσεων της ομάδας στις διεθνείς διοργανώσεις με τα λογότυπα της ΠΔΕ ως προβολή για την περιοχή στο εξωτερικό.

Επίσης στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα οφέλη που θα αποκομίσει η πόλη από τους αγώνες και το θεματικό αθλητικό τουρισμό που θα προσελκύσει κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες, διεξάγοντας διοργανώσεις ευρωπαϊκού και παγκοσμίου επίπεδου.

Επίσης οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα μέσα από αναλυτική παρουσίαση που θα γίνει και επιπλέον θα παρουσιαστεί το δωρεάν καινοτόμο πρόγραμμα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 – 12 ετών «beach soccer kids».