Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Περιφέρεια Αττικής: Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM 2021

 

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στην ιδιαίτερα σημαντική για την παγκόσμια τουριστική αγορά και την αγορά της Βρετανίας, «Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM London 2021», που φέτος πραγματοποιείται αρχικά με φυσική παρουσία κατά τη χρονική περίοδο 01 – 03/11/2021 και ακολούθως με ψηφιακή παρουσία τη χρονική περίοδο 8 – 9/11/2021.

Στο πρώτο σκέλος της έκθεσης, τη χρονική περίοδο από 1 έως 3 Νοεμβρίου, που διεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο «ExCel» του Λονδίνου, η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στην έκθεση ως συνεκθέτης στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ειδικές ενότητες της έκθεσης είναι αφιερωμένες στο βιώσιμο τουρισμό και τις ψηφιακές καινοτομίες στον ταξιδιωτικό και ξενοδοχειακό κλάδο.

Στόχος της Περιφέρειας Αττικής, είναι η ενημέρωση της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς για το ότι η Αττική αποτελεί έναν ασφαλή και ελκυστικό πολυδιάστατο προορισμό για αξέχαστες διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στο περίπτερό της, η Περιφέρεια Αττικής πρόκειται να υποδεχτεί πλήθος επαγγελματιών του τουρισμού, τουριστικών δημοσιογράφων, αλλά και επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από το πλούσιο οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό της, για τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει στον επισκέπτη, το ταξίδι στην Αττική.

Ενδεικτικά, θα προβληθούν τόσο οι ξεχωριστοί τουριστικοί προορισμοί της Αττικής, όσο και οι διάφορες μορφές θεματικού τουρισμού της, όπως ο γαστρονομικός τουρισμός, ο πολιτιστικός τουρισμός, κ.ά. καθώς και κάθε μορφής δραστηριότητα, κατάλληλη για κάθε τύπο επισκέπτη και για κάθε οικονομική δυνατότητα.

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στη διεθνή έκθεση ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης επισημαίνει τα εξής:

«Στις προτεραιότητες μας είναι η συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής σε σημαντικές εκθέσεις διεθνούς κύρους, στο πλαίσιο του στόχου μας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αττικής μας. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε για τον ξεχωριστό αυτό τόπο, που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες του απεριόριστες και υψηλής ποιότητας επιλογές, την ταυτότητα του ελκυστικού τουριστικού προορισμού, δώδεκα μήνες το χρόνο.

Δημιουργούμε ένα ισχυρό brand και επαναπροσδιορίζουμε την τουριστική ταυτότητα όλης της Αττικής, αναδεικνύοντας τον πραγματικό της χαρακτήρα με ιστορική κληρονομιά, ένας προορισμός που μπορεί να καλύψει τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη προσφέροντάς του ασφάλεια ποιοτικές επιλογές».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media