Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στη διεθνή διαδικτυακή έκθεση World Travel Market 2020

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στη διεθνή διαδικτυακή τουριστική έκθεση WTM VIRTUAL, από τις 9 έως 11 Νοεμβρίου 2020.

Η Περιφέρεια Αττικής φιλοξενήθηκε δωρεάν ως συνεκθέτης στο εικονικό περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), πραγματοποιώντας μια σειρά από B2B συναντήσεις με διεθνείς buyers, προβάλλοντας ολόκληρη την Αττική ως ένα πολυδιάστατο σύνολο προορισμών για διακοπές όλο το χρόνο.

Στόχος της συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής στην WTM VIRTUAL ήταν να παρουσιάσει σε σημαντικούς τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρουν οι επιμέρους προορισμοί της Αττικής και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα ολόκληρης της Περιφέρειας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η Περιφέρεια Αττικής φιλοξένησε στο περίπτερό της το Δήμο Πόρου, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Πόρου, Τάσο Φιακά.

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στην WTM VIRTUAL, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«Είναι σημαντικό που ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που θα δοθούν στη χώρα από το Ταμείο Ανάκαμψης, θα διατεθεί για την ενίσχυση του τουρισμού. Η Περιφέρεια Αττικής διαθέτει σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τα οποία χρειάζεται να αναδειχθούν. Στην Αττική, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας για τη Βιώσιμη Πράσινη Ανάπτυξη, μπορούν να υλοποιηθούν προγράμματα που θα συμβάλλουν στην εδραίωση του θεματικού τουρισμού (π.χ. τουρισμός υγείας), στην ευεξία και την ψυχοσωματική υγεία».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media