Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

 

Love is in the air! Η μεγάλη μέρα έφτασε!

Τα ξενοδοχεία της Brown Hotels είναι εδώ κάνοντας μια νέα πρόταση για τη γιορτή των ερωτευμένων. Ακόμα και αν βρίσκεστε μέσα στην πόλη μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές σε όποιο Brown Hotel και αν επιλέξετε.

Αν αγαπάτε τα ’70s τότε το ξενοδοχείο Brown Acropol, είναι η ιδανική επιλογή για να να περάσετε τη πιο retro – funky Valentine’s Day ever.

Το ειδικά σχεδιασμένο πακέτο σας προσφέρει μία γαστρονομική εμπειρία ενός τριών course menu με φόντο την πιο ερωτική θέα της πόλης. Επειδή Άγιος Βαλεντίνος χωρίς σοκολάτα δεν γίνεται, στο δωμάτιο θα σας υποδεχτούν ένα Prosecco με τα απαραίτητα σοκολατάκια πριν από τη βόλτα σας στη sauna και το hammam που βρίσκονται στη διάθεση σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο:

https://brownhotels.com/athens/special-offers/Valentine-Offer-Acropol

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το ξενοδοχείο DAVE Red Athens μπαίνει σε Valentine’s mood και ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί όλα τα in love bad kids της πόλης.

Το ιδιόμορφο urban industrial design αποτελεί το πιο cool σκηνικό για να γιορτάσετε την ήμερα των ερωτευμένων χωρίς την cheesy πλευρά της.

Απολαύστε μοναδικά burgers με την υπογραφή του s.i.x Dogs μέσα στην άνεση ενός foxy – bouncy bed «if you know what I mean» έχοντας για soundtrack τον ήχο ενός vinyl player και δίσκους. Last but not least, το lovebox που θα σας περιμένει στο δωμάτιο εγγυάται την πιο «out of the box Valentine’s experience» της ζωής σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο:

https://brownhotels.com/athens/special-offers/Valentine-Offer-DAVE

 

Τι και αν βρίσκεστε στην Αθήνα και όχι στο Παρίσι, το ξενοδοχείο Villa Brown Ermou στην πιο romantic – chic περιοχή της πόλης είναι εδώ για να σας ταξιδέψει στην Belle Époque μέσα από την vintage αισθητική του.

Αν η ρομαντική σας φύση αναζητά το ιδανικό σκηνικό για να περάσει την πιο French chic Valentine’s Day, που συνοδεύεται μοναδικά από τα απαραίτητα Prosecco και σοκολατάκια, η παραμονή σας στο Villa Brown Ermou θα είναι το απόλυτο getaway στη Πόλη του Φωτός, μέσα στην κάρδια του κέντρου της Αθήνας.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο:

https://brownhotels.com/athens/special-offers/Valentine-Offer-Villa-Brown-Ermou

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media