Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Η Πέννυ Ζαγλαρίδου η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος στην Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης

Η «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Μονοπρόσωπη Α.Ξ.Ε.», η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ιστορικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Αστέρας Βουλιαγμένης», που έχει εξαγοραστεί από αραβοτουρκική κοινοπραξία εταιρειών, ανακοίνωσε ότι η Πέννυ Ζαγλαρίδου αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου, με ισχύ από την 10η Απριλίου 2020.

Η Πέννυ Ζαγλαρίδου εντάσσεται στο δυναμικό του Αστέρα Βουλιαγμένης μετά από έξι χρόνια συνεργασίας με το ξενοδοχείο Athens Marriott στο οποίο κατείχε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η κα. Ζαγλαρίδου διαθέτει εκτενή επαγγελματική εμπειρία στους τομείς του asset management και της διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, σημειώνοντας επιτυχημένη σταδιοδρομία στο χώρο για περισσότερα από 35 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της καριέρας, κατείχε ανώτερες διοικητικές και διευθυντικές θέσεις με έμφαση στο asset management στο χώρο της φιλοξενίας και σε συναφείς κλάδους.

Στο portfolio της περιλαμβάνονται σημαντικές συνεργασίες, όπως η εταιρεία επενδύσεων και ανάπτυξης ακινήτων Yanis Group (με έδρα το Λονδίνο), οι ξενοδοχειακές αλυσίδες Bluegr hotels & resorts, Four Seasons, Hilton και Marriott International.

Υπενθυμίζεται ότι η Four Seasons έχει αναλάβει τη διαχείριση (management) του συγκροτήματος και Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens είναι ο Philippe Roux-Dessarps.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post