Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Τα πέντε σημεία αλλαγής στο 100% Hotel Show 2023

Με την ξενοδοχειακή αγορά να μετουσιώνεται σε κάτι εντελώς νέο, καθώς τα καταλύματα αποκτούν πλέον πιο συγκεκριμένη ταυτότητα με κατεύθυνση προς τον Τουρισμό Πολυτελείας, αλλά και τον εκθεσιακό τομέα να αντιμετωπίζει ιδιαίτερες προκλήσεις λόγω της κατακόρυφης αύξησης του κόστους κατασκευής περιπτέρων, το νέο 100% Hotel Show προχωράει στην πιο τολμηρή του αλλαγή.

Έτσι, στην επικείμενη Διοργάνωση που θα λάβει χώρα στις 18 – 20 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, παρουσιάζει ένα νέο είδος Έκθεσης με έμφαση στην ανάδειξη των Αναβαθμισμένων Καταλυμάτων, που μπορούν να αποτελέσουν ουσιαστικό πυλώνα της νέας εποχής του ελληνικού τουρισμού, αλλά και στις Conceptual Προτάσεις Περιπτέρων, που θα διευκολύνουν τη φιλοξενία μεγάλης γκάμας πραγματικών Λύσεων, για ουσιώδεις επαγγελματικές συμφωνίες.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με τις αλλαγές της έκθεσης να είναι ουσιαστικές, παρακάτω ακολουθούν τα πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το νέο format του 100% Hotel Show:

1. Έμφαση σε πολυτελή καταλύματα, όπως 5 star resorts, boutique ξενοδοχεία, βίλες και upscale διαμερίσματα, αγροτουριστικά καταλύματα, glamping και yacht.

2. Νέα λογική στην κατασκευή των περιπτέρων, που θα εστιάζει στην ουσία (φιλοξενία ποικιλίας ιδιαίτερων Ξενοδοχειακών Λύσεων) και όχι απλά στον εντυπωσιασμό, με στόχο τα προκαθορισμένα ραντεβού μεταξύ Εκθετών και Επισκεπτών, για σύναψη νέων συμφωνιών.

3. Δημιουργία ενότητας ξενοδοχειακών επενδύσεων για ενημέρωση σχετικά με το ΕΣΠΑ και τον Αναπτυξιακό Νόμο, καθώς και φιλοξενία αρχιτεκτονικών γραφείων με εξειδίκευση σε Ξενοδοχειακά Projects.

4. Ειδικές ενότητες με παρουσίαση υλικών, επίπλων, έργων design και τέχνης, με στόχο τη δημιουργία μοναδικού περιβάλλοντος στην ανακαίνιση ξενοδοχείων.

5. Οργάνωση του μεγαλύτερου συνεδρίου ξενοδοχειακών πωλήσεων και στήσιμο του πρώτου χωριού ξενοδοχειακής τεχνολογίας.

 

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Νίκου Σ. Μοράντη στο: www.hotelshow.gr